Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σαράντα εννέα κρούσματα κορωνοϊού στην ΠΕ Πέλλας


Το τελευταίο 24ωρο επιβεβαιώθηκαν ακόμη 2.190 νέα κρούσματα του κορωνοϊού στη χώρα μας, όπως αναφέρει η γραπτή ανακοίνωση του ΕΟΔΥ, το απόγευμα τoυ Σαββάτου (18/9). Σαράντα εννέα από αυτά εντοπίστηκαν στην ΠΕ Πέλλας. Αναλυτικά σε όλη την επικράτεια τα κρούσματα εντοπίσθηκαν: 


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. ΠΟΛΛΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΥΣΚΟΛΗ.ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΦΟΥΛ ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΑΣΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ.ΠΗΓΑ ΤΗΝ ΞΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΡΥΣΑ ΕΝΑ ΜΠ*ΥΡΔΕΛΟ.ΒΡΩΜΑ ΠΑΝΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ Ο ΓΑΜΟΣ ΤΟΥ ΚΟΥΤΡΟΥΛΗ.Ο ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΣΥΝΤΟΠΙΤΗΣ ΜΑΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΕΙ Ο ΚΥΛΙΚΕΙΑΡΧΗΣ? ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΑΜΕ ΣΕ ΙΔΙΩΤΗ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ.ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ.ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΩΝ.ΑΥΤΟΣ ΓΑΥΓΙΖΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΣΙΜΠΗΣΕ ΤΟ ΔΩΡΑΚΙ.ΕΜΕΙΣ ΧΑΣΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ.ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΜΠΟ ΤΕΛΙΚΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΛΛΑ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΤΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΕΝΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΟ ΜΑΣ.ΕΚΕΙ ΓΛΥΤΩΣΑ ΑΠΟ ΚΟΡΟΝΟΙΟ ΕΝΩ ΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑ ΒΕΡΟΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΛΗ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι περίμενες ρε δάσκαλε από τον Πλιογκα; Να έχει ικανότητες να διοικήσει ένα νοσοκομείο; Αυτός ούτε μια παιδική μπάντα δεν μπορεί να κάνει καλά. Και προέκυψε διοικητής από καραμπολα γιατί μόνο ΝΔ δεν είναι. Τα παλιά δεν ξεχνιούνται τόσο εύκολα.

      Διαγραφή
    2. Ενώ ο Στάμκος ο γεωπόνος, τρομερές ικανότητες

      Διαγραφή
    3. Ο Σταμκος έχει μόνο μια τρομερή ικανότητα. Ποια είναι αυτή; Ότι δεν μπορεί να βράσει ούτε ένα αυγό. Με ότι ασχολήθηκε έγραψε το απόλυτο μηδέν. Ο Πλιογκας μπροστά του είναι πρότυπο ικανότητας παρότι ασχετος και παιδί του κομματικού σωλήνα.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.