Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρουσίαση του βιβλίου του Παν. Χανού "Ο Ερωτευμένος Καίσαρ" την Κυριακή στα Γιαννιτσά



Πρόσκληση σε όλους τους φίλους του βιβλίου -και όχι μόνο- απευθύνει ο συντοπίτης μας (γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Γιαννιτσά) δημοσιογράφος και συγγραφέας, Παναγιώτης Χανός, στην παρουσίαση του βιβλίου του "Ο Ερωτευμένος Καίσαρ" που θα γίνει την Κυριακή στα Γιαννιτσά, σε οργάνωση του Συλλόγου Φίλων του Νοσοκομείου Γιαννιτσών:

"Φίλες και Φίλοι ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ, για όσους θελήσουν να υπογράψω βιβλία μου, αλλά και για όλους όσοι είναι απλώς εραστές της επικοινωνίας, του δημιουργικού διαλόγου και του καλού βιβλίου. Σας περιμένω αυτή την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου στις 7.00 μ.μ. (Πεζόδρομος Γιαννιτσών/στον αύλειο χώρο του Πολύκεντρου) να συζητήσουμε για τη λογοτεχνία, για τα σημαντικά πράγματα που δίνουν αξία στη ζωή μας, για τον έρωτα, για τον πόλεμο, για τα ανεξιχνίαστα μυστήρια, για την κοινωνική αλληλεγγύη και για την αγάπη προς τον συνάνθρωπο, σε μια ξεχωριστή εκδήλωση που γίνεται για ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ, προκειμένου να ενισχυθεί ο Σύλλογος Φίλων του Νοσοκομείου Γιαννιτσών..."
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.