Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εκπαιδευτικός των Γιαννιτσών: Μας ωθούν σε ιδιωτικά εργαστήρια για rapid test πέρα από τα δύο που ήδη επιβαρυνόμαστε εβδομαδιαίως



Ένα μείζον ζήτημα προέκυψε χθες Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου σε εκπαιδευτικό των Γιαννιτσών, αλλά -πολύ πιθανό αυτές τις ημέρες- και σε άλλους ανεμβολίαστους καθηγητές και δασκάλους.
Όπως επισημαίνει με μήνυμά του στην Ηλεκτρονική μας Εφημερίδα εκπαιδευτικός που εργάζεται σε σχολείο των Γιαννιτσών και του οποίου τα στοιχεία είναι στη διάθεσή μας, χθες Σάββατο 25/9 έπρεπε να προσέλθει για διενέργεια rapid test σε δημόσιο φορέα πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας καθώς θεωρήθηκε στενή επαφή επιβεβαιωμένου κρούσματος μαθητή στο σχολείο του.
Αναφέρει χαρακτηριστικά: 
"Έχοντας την σχετική βεβαίωση από το σχολείο (σ.σ. από τον διευθυντή του) πήγα στον ΕΦΚΑ Γιαννιτσών τον οποίο βρήκα κλειστό (σ.σ. προφανώς λόγω της ημέρας -ήταν Σάββατο), οπότε κατευθύνθηκα προς το Νοσοκομείο όπου και εκεί, από ότι διέκρινα, δεν διενεργούνταν εργαστηριακοί έλεγχοι. Τελικά προσήλθα μπροστά από το Πνευματικό κέντρο Γιαννιτσών όπου υπήρχε κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ που εκτελούσε rapid test. Έκανα το τεστ (το οποίο ενημερωτικά αναφέρω ότι ήταν αρνητικό) αλλά στην ερώτησή μου στις δύο κοπέλες του συνεργείου πότε θα περαστεί στο σύστημα ώστε να εκτυπώσω την σχετική βεβαίωση από την σελίδα www.gov.gr, ώστε την Δευτέρα να μπορέσω να εισέλθω στην σχολική μονάδα, έκπληκτος άκουσα την απάντηση ότι "δεν θα μπορέσετε διότι είστε ανεμβολίαστος". Επικαλέστηκα την σχετική ΚΥΑ και το σχετικό ΦΕΚ που ρητά αναφέρει ότι:
"...Εάν πρόκειται για ανεμβολίαστους μαθητές/τριες ή μέλη του εκπαιδευτικού και λοιπού προσωπικού, ή άτομα χωρίς ιστορικό νόσησης το τελευταίο εξάμηνο, υποβάλλονται άμεσα και χωρίς καθυστέρηση, επιπλέον των δύο (2) υποχρεωτικών προληπτικών συστηματικών ελέγχων ανά εβδομάδα (αυτοδιαγνωστικών στην περίπτωση των μαθητών/τριών και εργαστηριακών διαγνωστικών στην περίπτωση των μελών του προσωπικού), σε εργαστηριακό διαγνωστικό έλεγχο με ταχεία δοκιμασία ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test), που θα παρέχεται χωρίς κόστος, σε δημόσιους φορείς πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, δύο (2) φορές στο διάστημα των επτά (7) ημερών μετά την τελευταία επαφή με το επιβεβαιωμένο κρούσμα.".
Κοινή Υπουργική Απόφαση Αριθμ. ΔΙα/Γ.Π.οικ. 55254/2021
ΦΕΚ 4187/Β/10-9-2021.

Και ο εκπαιδευτικός συνεχίζει: 
"Από τον ΕΟΔΥ δεν καταχώρησαν το τεστ και υπήρχε η ένδειξη στην πλατφόρμα: Χωρίς ολοκληρωμένο εμβολιασμό δεν εκδίδονται πιστοποιητικά και βεβαιώσεις για αποτελέσματα διαγνωστικών ελέγχων από δημόσιες δομές, ενώ είναι υποχρεωμένοι από το συγκεκριμένο ΦΕΚ από ότι γίνεται εύκολα κατανοητό.
Πράγμα που σημαίνει ότι:
- παρανόμως σε ωθούν σε ιδιωτικά εργαστήρια να πληρώσεις, πέραν των δύο τεστ που ήδη επιβαρυνόμαστε εβδομαδιαίως, παρά την σχετική ΚΥΑ.
- δεύτερον δεν θα μπορέσω να εισέλθω την Δευτέρα στο σχολείο με ότι αυτό συνεπάγεται (αναστολή ή αντίστοιχη κατακράτηση μισθού ή οτιδήποτε άλλο)."

Ελπίζουμε από τον ΕΟΔΥ να απαντηθεί η παραπάνω καταγγελία γιατί αν όλα τα παραπάνω ισχύουν τότε μιλάμε για "καραμπινάτη" περίπτωση ώθησης από το κράτος των πολιτών σε ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα με επιπλέον οικονομική επιβάρυνση για τους ανεμβολίαστους εκπαιδευτικούς πέραν των δύο τεστ που ήδη επιβαρύνονται εβδομαδιαίως.  
Εκτός και αν ο ΕΟΔΥ δεν θεωρείται δημόσιος φορέας...
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

34 comments:

  1. ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΧΟΥΝΤΑ.... ΓΙΑ ΟΛΛΑ ΦΤΕΝΕ Η ΑΝΕΒΟΛΙΑΣΤΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΟΥ <ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΣΤΗ Κ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΜΕ ΠΙΣΤΙΡΙΑ ΓΙΑΤΙ Κ ΑΥΤΗ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΤΟ ΕΜΒΛΟΛΙΟ...Κ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΓΟΝΑΤΙΣΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ....ΑΝ ΒΡΕΙ Κ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΕΧΟΥΜΕ ΧΟΥΝΤΑ Κ ΟΧΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κόψε να διαβάζεις προ νιουζ κανε το εμβόλιο και παρακαλά μην σε πιάσει τότε θα τα δεις όλα και άσε της εξυπνάδες περί χούντας

      Διαγραφή
    2. Έχει γούστο να ψηφίζεις εσυ..

      Διαγραφή
    3. Συγνώμη το εμβόλιο γιατί το έκανες! Μήπως για να κάνεις κρητική σε όσους δεν το έχουν κάνει η να σε προστατεύει από τον Covid-19. ΤΙ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΕΛΙΚΑ !!!!!!!

      Διαγραφή
  2. ΝΑ πας να κάνεις το εμβόλιο. Χάρη σας κάνουν που σας δέχονται με 2 τεστ εβδομαδιαίος.
    Τα παιδιά του κόσμου τα σκέφτεσαι καθόλου . είσαι και εκπαιδευτικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα παιδιά του κόσμου θα σωθούν αν κάνει το εμβόλιο ;
      Μου φαίνεται κοιμάστε όρθιοι οι ανεμβολιαστοι προσέχουν τουλάχιστον κι κάνουν και τεστ.

      Διαγραφή
  3. Υπάρχει δωρεάν λύση διαθέσιμη για τον κύριο εκπαιδευτικό: το εμβόλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εσύ των 12.21,προφανώς δεν έχεις πάει σχολείο δεν γνωρίζεις ούτε το σχήμα του βιβλίου,γιαυτό και γ@μ@σες την ορθογραφία!! Αφού δεν ξέρεις γράμματα βρε ΖΩΟΝ , από που αντλείς τόσες πληροφορίες για την Ιατρική,από γνωρίζεις για τα εμβόλια;Φυσικά και θα είσαι ανεμβολίαστος ,με τέτοιο μορφωτικό επίπεδο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλυτερα αγραμματος ανεμβολιαστος και πανω απτο χωμα παρα γραμματιζουμενος εμβολιαζομενος και να βλεπω να ραδικια αναποδα μετα απο ενα χρονο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προς το παρών μόνο ανεμβολίασθοι βλέπουν τα ραδίκια. Και ίσως και εξαιρετικά σπάνια κάποιοι εμβολιασμένοι. Ετοιμάσου αγράμματε να στήσεις ξανά το πολιτισμό από την αρχή.

      Διαγραφή
    2. εσύ αγράμματο ζώον χωρίς εμβόλιο σίγουρα θα μπείς στο χώμα! το 99,8 % των νεκρων λόγω κορονωιού είναι ανεμβολίαστοι! Δυστυχώς για εσένα ακροδεξιοί , ευτυχώς για την πολιτεία ηλίθιοι! Διότι απαλλάσσεται από κοινωνικές-ασφαλιστικές παροχές!Να σας προτείνω μια ιδέα ! Εσείς οι αρνητές- ανεμβολίαστοι ξεκινήστε να κανετε αμμόλουτρα στην παραλία από νωρίς το καλοκαίρι ! Να αρχίσετε να συνηθίζετε την αίσθηση του χώματος!

      Διαγραφή
  6. Απόλυση χωρίς αποζημίωση όλων των ανεμβολίασθων δημοσίων υπαλλήλων παντού. Όχι με τα δικά μου τα λεφτα μαγκιές ψεκ. Τόσα εμβολιασμένα παιδιά περιμένουν να διορισθούν. Μαγκιές με δικά σας λεφτά και στο σπίτι σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Άντε σπιτάκι σου από πίσω έχει και άλλους που θέλουν δουλειά.αυτα τα ψευτομαγγιλικια να τα κάνετε σε κανέναν διότι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. και εσυ που μηλας εισαι εμβολιασμενος....αφου εισαι εμβολιασμενος νιωθεις ελευθερος να κανεις ραμπιτ οταν πας σε οδοντιαντρο αυτο σημενη ελεθευρος...να ξεκαθαρισουμε λιγο την διαφορα.θα κανουμε το εμβολιο οταν θα περασει λιγο ο καιρος να δουμε τα αποτελεσματα...αφου εσεις κανατε το εμβολιο τη φοβαστε τοτες....ζουμε σε δημοκρατια κ πρεπει να σεβομαστε κ τον αλλον...αυτο εμαθα απο το σχολειο να εχουμε κ λιγο παιδια κ να σεβομαστε τους υπολειπους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα το περάσεις εύκολα!

      Διαγραφή
    2. Πώς προδίδετε το χαμηλό μορφωτικό σας επίπεδο , από την ανορθογραφία σας και τα επιχειρήματα σας! Τι ενημέρωση μα περιμένει η κοινωνία από εσας; το 97% των δασωληνωμένων και νεκρών θυμάτων από covid είναι ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟI! ΚΆΤΙ ΗΛΊΘΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΊ ,ΠΑΛΙΟΗΜΕΡΟΛΟΓΊΤΕς ΨΕΥΤΟ-ΆΓΙΟΙ σας παίρνουν στο λαιμό τους και εξαιτίας σας και τα παιδιά όλων μας!Μάθατε και για Δημοκρατία κρυφοΝαζι΄κρυφο-Φασίστες!

      Διαγραφή
    3. Δεν μπορούν να σκεφθούν, βρίσκουν τοίχο.
      Εμένα προσωπικά με ενδιαφέρει για τα παιδάκια που λόγω ηλικίας είναι εκτεθειμένα στον ιο περισσότερο από όλους μας , καθώς δεν εμβολιάζονται και δεν μπορούν να φορέσουν μάσκα.
      Ολοι οι ειδικοί απο το πρωί μέχρι το βράδυ, τους λένε οτι σε περιοχές με χαμηλή εμβολιαστική κάλυψη /ενηλίκων) τα κρούσματα σε παιδάκια είναι 4 φορές περισσότερα .
      Είμαστε άτυχοι που αναγκαζόμαστε να ζούμε σε μια περιοχή που έχει τόσους πολλούς αγράμματους που πιστεύουν οτι μ... τους πουν 2-3 γραφικοί και μερικοί τραγόπαπες.
      Είναι απορίας άξιο πως τους αφήνει το κράτος να παίρνουν τόσο κόσμο στο λαιμό τους.

      Διαγραφή
    4. ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ;
      1. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ, ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ, ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΝΕ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΣΟΥΝ ΕΙΔΙΚΑ ΒΑΡΙΑ.

      2. ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΧΑΜΗΛΟ ΙΙΚΟ ΦΟΡΤΙΟ ΚΑΙ ΑΝ ΚΟΛΛΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΕΛΑΦΡΑ

      ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΑΚΑΤΑΤΙΩΚΤΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ, ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΣΙΟΔΡΑΣ, ΜΑΓΙΟΡΚΙΝΗΣ ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΠΟ ΠΑΛΙΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ , ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΘΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΑΚΑΤΑ @@@@@@Ο ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΠΑΔΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΕΙ

      Διαγραφή
    5. Ακου 6:23-6:43 γιατι εισαι το ιδιο προβατο, ειναι συνταγματικο μου δικαιωμα να μην κανω το πειραματικο "μπολι", εσυ θα μετανιωσεις πολυ συντομα αλλα θα ειναι αργα.Σου ευχομαι καλο κουραγιο και δυναμη.....

      Διαγραφή
  9. Τα πράγματα είναι πολύ απλά κύριε εκπαιδευτικέ και κακώς διαμαρτύρεσαι. Πρώτον δεν σέβεσαι την ζωή του παιδιού μου το οποίο διδάσκεις. Δεύτερον να σέβεσαι τους συναδέλφους σου που στην πολύ μεγάλη πλειοψηφία τους εμβολιαστηκαν και κινδυνεύουν από σένα. Τρίτον στην χώρα μας το εμβλαγιο χορηγείται δωρεάν και αφού σκέφτεσαι το οικονομικό εμπρός βήμα ταχύ. Τέταρτον δεν μπορεί να πληρώνεσαι με χρήματα του Ελληνικού λαού και να υπονομεύεις την δημόσια υγεία. Τέλος αν δεν σου αρέσει το υπάρχον καθεστώς γιατί η κυβέρνηση που νομοθετεί είναι εκλεγμένη (παρά τις μ#λακιες της),μπορείς να πας σπίτι σου για ξεκούραση. Γιατί ανήκεις στον μοναδικό επαγγελματικό κλάδο που εργάζεται ετησίως 123 ημέρες. Αν κάποιος διαφωνεί για τις ημέρες εργασίας που αναφέρω στο σχόλιο μου είμαι πρόθυμος να αρίθμησω τα ανωτερω γραφόμενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλήθεια γιατί οι εμβολιασμένοι κινδυνεύουν από έναν ανεμβολιαστο ? Αφού έκαναν το εμβόλιο είναι ασφαλείς ! Και κάτι ακόμη στον ελληνικό λαό ανήκουν και οι ανεμβολιαστοι που πληρώνουν όλες τις υποχρεώσεις τους !

      Διαγραφή
    2. Αυτά να πας να τα πεις στους γονείς μαθητών τάξεων , στον νομό Πέλλας, που εκπαιδευτικός εμβολιασμένη προσερχόταν στα σχολεία χωρίς τεστ, όπως προβλέπεται, και αφού εμφάνισε συμπτώματα και αναγκάστηκε να κάνει τεστ, βρέθηκε θετική και μπήκε σε καραντίνα.
      Προφανώς δεν θα σε απασχολήσει πως αισθάνθηκαν οι ελάχιστοι ανεμβολίαστοι εκπαιδευτικοί του σχολείου που ενώ κάναν δυο τεστ την εβδομάδα, κυκλοφορούσε ανάμεσα τους ένας νοσούντας εκπαιδευτικός
      Τώρα τρέχουν όλοι τους να κάνουν εξτρά διπλά rapid στα παιδιά για να δουν τι γίνεται.
      Αν δεν έχεις αντιληφθεί ότι και νοσούν και μεταδίδουν και να μην πάω παρακάτω οι εμβολιασμένοι, ζεις σε άλλη διάσταση.
      Το ότι θα τους επιβάλουν τους ίδιους περιορισμούς με τους ανεμβολίαστους είναι βέβαιο, απλά το τρενάρουν για να εμβολιαστούν όσο το δυνατόν περισσότεροι και να μην ξεσηκωθούν για την πατάτα που κάνανε.
      Και κάτι ακόμα.
      Σε λίγο φτάνουν επιτέλους και στην Ελλάδα, με 10 μηνες περίπου καθυστέρηση, κάποια φάρμακα για τον κορονοϊο πολύ αποτελεσματικά.
      Άκουσε, αν ενδιαφέρεσαι, τι πιθανόν συμβαίνει με αυτά σε σχέση με τους εμβολιασμένους 18:50 - 25:20
      https://www.youtube.com/watch?v=WxF-UzsUNLc

      Διαγραφή
  10. Στο σχωληο παντος δαιν αιμαθαις τιποτες. Εχυς ωμος ΠΑΙΔΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 5.23 πόσα περνεις για να γράψεις όλα αυτά η μάλλον κάθε πότε τον περνεις για να τα λες όλα αυτά. ο ανθρώπως μια χαρά υγεία έχει με το ζόρι να κάνει το εμβόλιο για να πεθάνει σύντομα δε ντρέπεστε καθόλου και εσύ με τους χουντικους είσαι χαφιές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδή η συνήθεια σου είναι να τον παίρνεις και μάλιστα αμασητο 8:31 θεωρώ ανάξιο να σου απαντήσω γιατί είσαι από τους υποψηφίους αποδημησαντες και μάλιστα νηστικός.

      Διαγραφή
  12. ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ!ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ!ΚΑΝΤΕ ΜΟΥΓΚΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΛΙΤΩΣΟΥΜΕ!ΜΗΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙΣ ΤΟΝ ΣΙΓΟΥΡΟ ΜΙΣΘΟ ΣΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΚΛΕΙΣΑΝΕ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΟΥ ΜΕΙΝΑΝΕ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κλείσατε τα μαγαζιά και τα αρπαξατε..γιατί δεν μας λες ποσά πήρες;
      Βγες και πες τι λεφτά σας δώσανε ;

      Διαγραφή
  13. Τα βαλατε ολοι με καποιον που δεν ξερει ορθογραφια, αλλα ειναι πολυ ποιο εξυπνος απο ολους εσας ωστε να μην παει να μπολιαστει με ενα πειραματικο "φαρμακο"? .Το ξερετε ρε προβατακια οτι το "μπολι" ΔΕΝ ειναι υποχρεωτικο? Οτι ειναι ιατρικη πραξη? Την δικη της Νυρεμβεργης την εχετε ακουστα? Τις αποφασεις της? Ανοιξτε κανα βιβλιο να ξεστραβωθητε και μετα ελατε, γιδοπροβατα που σας κοροιδεψαν για λιγα ευρω.....κριμα για το επιπεδο σας πανεπιστημονες του κωλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πεστα Έλληνα αυτόχθονε ιθαγενή κόψε και ένα πρόστιμο 2,7.εκ ευρώ ανακάλεσε και την σύμβαση..

      Διαγραφή
  14. Επειδή η παραπληροφόρηση έχει και όριο. Εγώ προσήλθα στη ίδια μονάδα σήμερα και σε ερώτηση του πριν από εμένα εξεταζόμενου αν μπορεί να τυπώσει το αποτέλεσμα ανεμβολιαστος ών οι κοπέλες απάντησαν θετικά. Έλεος πια με τα ψεκια είναι και εκπαιδευτικοί σαν ντρέπονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εσύ ένας ακόμη μεγαλύτερος ψεύτης και γλειφτρονη του συστήματος
      Πότε πηγές δεν μας λες;
      Γιατί κ εγώ πήγα και τα ίδια μου είπανε
      Αρχηψευταρε;

      Διαγραφή
  15. Όποιος δε θέλει να το κάνει το εμβόλιο να πάει στο σπίτι του.Καλα να πάθουν δεν τους λυπάμαι κ καθόλου. Κ ακόμη εύχομαι να τους το χρεώσουν στο τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αφού είσαι τόσο κακός σου εύχομαι ο πρώτος που θα το πάθει από τους εμβολιασμενους εσύ να εισαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.