Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

1ο ΕΠΑΛ Κρύας Βρύσης: Ο Τομέας Υγείας εν δράσει - 25 Οκτωβρίου - Παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου του μαστού



Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του καρκίνου του μαστού , οι μαθήτριες και οι μαθητές του Τομέα Υγείας του Σχολείου (Β' & Γ' Τάξης) , υλοποίησαν δράση Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για τον Καρκίνο του μαστού , που οργάνωσαν με την καθοδήγηση και υποστήριξη των Εκπαιδευτικών τους Κα Κολιοπούλου , Κα Αδαμίδου & Κα Στογιαννίδου.
Τα αγαπημένα μας παιδιά , μετά την ενημέρωση από τις καθηγήτριές τους σχετικά με το θέμα , αφιέρωσαν χρόνο να κατασκευάσουν μία αφίσα η οποία τοποθετήθηκε στην Κεντρική Είσοδο του Σχολείου.
Στην συνέχεια κατασκεύασαν με ροζ κορδέλα σήμα/ενθύμιο για την σημερινή ημέρα που καρφίτσωσαν σε όλα τα κορίτσια του σχολείου καθώς και σε όλες τις γυναίκες Εκπαιδευτικούς. Ακολούθησε ενημέρωση όλων των συμμαθητών και συμμαθητριών τους σε κάθε τμήμα  με κύριο μήνυμα ότι η Πρόληψη σώζει ζωές καθώς και όλων των Εκπαιδευτικών του Σχολείου
Τέλος με την συνοδεία των καθηγητριών τους επισκέφθηκαν το Κέντρο της πόλης συνεχίζοντας την Δράση ενημέρωσης αλλά και ευαισθητοποίησης στο Δημαρχείο,στο Αστυνομικό Τμήμα αλλά και σε καταστήματα και καφετέριες της Κρύας Βρύσης , μοιράζοντας υλικό ενημέρωσης από την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία και το Αλμα ζωής.
Αξίζουν πολλά Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά αλλά και τις Εκπαιδευτικούς για την πολύ σημαντική αυτή πρωτοβουλία τους την οποία αντιμετώπισαν με ιδιαίτερη χαρά αλλά και αίσθημα ευθύνης.
Ο Τομέας Υγείας αλλά και όλοι εμείς από το ΕΠΑΛ Κρύας Βρύσης δίνουμε ένα δυνατό μήνυμα : Η Πρόληψη και η Ενημέρωση σώζει Ζωές !!!
https://www.facebook.com/epalkryavrysi
http://epal-kr-vrysis.pel.sch.gr/autosch/joomla15/
https://blogs.sch.gr/epal-kr-vrysis/

Η Δ/ντρια
Παπαδοπούλου Λεμονιά





 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.