Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

΄Εδεσσα: Παρουσία του Στ. Καλαφάτη, οι εκδηλώσεις για την 109η επέτειο απελευθέρωσης της πόλης (φωτο)



Παρουσία του υφυπουργού Εσωτερικών- αρμόδιου για θέματα Μακεδονίας –Θράκης, Σταύρου Καλαφάτη, πραγματοποιήθηκαν σήμερα στην Έδεσσα οι εκδηλώσεις για τα 109 χρόνια απο την απελευθέρωση της πόλης από τον τουρκικό ζυγό.
Συγκεκριμένα στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίας Σκέπης της Έδεσσας, τελέστηκε η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία και η Δοξολογία, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ.κ. Ιωήλ.

Ομιλία, με το ιστορικό της ημέρας, πραγματοποίησε ο δήμαρχος Έδεσσας, Δημήτρης Γιάννου, ενώ παρόντες ήταν οι βουλευτές του Νομού, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Ι. Τζαμτζής, εκπρόσωποι στρατιωτικών και αστυνομικών αρχών, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων και πολίτες.

Ακολούθησε στο Ηρώο της πόλης ομιλία από τον κ. Καλαφάτη, επιμνημόσυνη δέηση και  κατάθεση στεφάνων. 
aped21
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Ο Καλαφάτης δεν ντρέπεται και ήρθε στην Έδεσσα συλλαλητήριο δεν έκανε για την Μακεδονία τώρα μας μιλάει για ειρήνη και άσπρα άλογα αϊ στο ..... Υποκριτές
    Το νοσοκομείο χάθηκε και η Έδεσσα κοιμάται ούτε ένας να τούς κράξει βγαίνουν και φωτογραφίες μαζί τους λαμόγια γλύφτες... έχει ο καιρός γυρίσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κοιμήσου Έδεσσα. Μη χαλάσεις τη ζαχαρένια του Μητσοτακη και των άλλων της παιδικής χαράς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Τζάκρη τι δουλειά έχει εκεί,απορώ γιατί του δεχονται σε τέτοιες εκδηλώσεις.τουσ ξεφτυλεσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πρώτη φωτογραφία οι σύλλογοι που δεν ήταν το 1912. Οι άλλοι που ήταν στο 1912 δέν???.... Φτάνει ακόμη και σήμερα τόσος ρατσισμός. Μη ξύνετε και άλλο πληγές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.