Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Με μεγαλοπρέπεια αλλά χωρίς παρέλαση γιορτάστηκε η 109η επέτειος απελευθέρωσης των Γιαννιτσών (φωτο)



Με μεγαλοπρέπεια και επισημότητα, αλλά χωρίς παρέλαση λόγω της πανδημίας, εορτάστηκε σήμερα, Τετάρτη 20 Οκτωβρίου, η 109η επέτειος απελευθέρωσης των Γιαννιτσών από τον τουρκικό ζυγό.
Το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων άρχισε από χθες με καταθέσεις στεφάνων από μαθητές σχολείων σε μνημεία της πόλης.
Σήμερα το πρωί τελέστηκε Ιερή Δοξολογία στον Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου (Μητρόπολη), στην οποία χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ, ενώ εκφωνήθηκε και ο πανηγυρικός της ημέρας. 
Ακολούθησε, στις 11.30 π.μ., επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο των Γιαννιτσών με τη συνοδεία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Πέλλας.
Εκτός του Σεβασμιωτάτου κ. Ιωήλ, στο Ηρώο των Γιαννιτσών παρέστησαν ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Ιορδάνης Τζαμτζής, οι Βουλευτές Πέλλας Γιώργος Καρασμάνης, Διονύσης Σταμενίτης, Λάκης Βασιλειάδης και Θεοδώρα Τζάκρη, δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι στρατιωτικών και αστυνομικών αρχών, εκπρόσωποι φορέων, αντιπροσωπείες μαθητών από τα σχολεία των Γιαννιτσών (σημαίες) κ.α.
Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν σύμφωνα με το ισχύον υγειονομικό πρωτόκολλο και η κατάθεση στεφάνων με περιορισμένο αριθμό ατόμων και με αυστηρή τήρηση των υγειονομικών διατάξεων.










 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

13 comments:

  1. Για φωτογραφίες ο δήμαρχος πρώτος,από έργα ΜΗΔΕΝ!μόνο για πανηγύρια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε όταν θα βγης εσύ δήμαρχος να μας κάνεις πολλά έργα..οκ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έως τότε, εσύ συνέχιζε να απολαμβάνεις την διοίκηση του Δήμου από τον Σταμκο. Αφού είσαι ευχαριστημένος, τι σε ενδιαφέρει για τους συνδημοτες σου!!!

      Διαγραφή
    2. Την απολαμβάνω όσο θα κρατήσει
      Αν έχεις την δύναμη εσύ την άλλη φορά βγες να σε απολαύσω κ σένα.
      Τώρα όμως μουγκα..είμαστε εμείς κ κάνουμε ότι θέλουμε εμείς
      Γιδη..

      Διαγραφή
    3. Τι να πω με κάποιον που δεν γνωρίζει να γράφει το όνομα του σωστά "Γιδη".

      Διαγραφή
  3. Και...φυσικά στον πεζόδρομο γινόταν ο ...κακός χαμός από κόσμο....σίγουρα θα βγήκε και ο....κάθε πικραμένος!!!!περιμένετε και θα δείτε εκτόξευση κρουσμάτων σε λίγες μέρες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ας παει μεχρι το παζαρι, 100μ απο το δημαρχειο και η κατασταση απο πεταμενα σκουπιδια και λακουβες ειναι αφορητη . Η πολη των ενδοξων προγονων ειναι παρατημενη. μονο για φωτογραφιες στις επετειους πλεον αλλα να την τιμησει με το εργο του τιποτα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε παιδιά δεν έχουμε βαρεθεί επιτέλους με όλους αυτούς τους πολιτικάντηδες που το μόνο που κάνουν είναι να βγάζουν ανακοινώσεις με τίτλους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σιγά την μεγαλοπρέπεια. Τα ίδια και τα ίδια ....αλλά με τους ίδιους....αυτό είναι το @αμώτο. Κενό μέσα στο κενό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βλέπω και την Μακεδονίας έχετε δίπλα σας.την άλλη φορά θα πάρετε τα μεζεα μου.σα δεν ντρέπεστε.σαν αυτούσ γινατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έχουν πλάκα οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας.
    Βλεποντας και συγκρίνοντας τις φωτογραφίες της καρατζοβας με αυτές που έχουν αναρτήσει στα προφίλ τους καταλαβαίνει κανείς ότι έπεσε πολύ ψαλίδι. Ο Ένας ψαλιδιζει τον άλλο,ειδικά εκείνον τον Καρασμάνη τον κατακρεουργησαν.Και μάλιστα από τον Λάκη το πνευματοπαίδι του δεν το περίμενα τον έχει κατασφαξει.Γεια σου ρε Καρασμανη να χαίρεσαι το ζαβολιάρικο πνευματοπαίδι σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οι Πακιστανοί έκαναν παρέλαση όμως στο κέντρο της Αθήνας αλλά κανένας δεν τους ενοχλησε ,ο Έλληνας όμως έχει μέτρα ηλίθιοι δεν ντρέπεστε και στηνεστε σαν τα ζώα και κοιτάτε ένας ένας δεν υπάρχει να στηρίξει την Ελλάδα μας ουσττ σουργελα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ας κοπιάσουν να κάνουν παρέλαση οι άρχοντες στην οδό Ελλησποντου που από τις λακούβες μοιάζει με βομβαρδισμένο δρόμο της Καμπούλ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.