Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Π. Μπογιατζίδης: Ανταποκρίθηκαν τα Νοσοκομεία της 3ης ΥΠΕ στην υγειονομική κρίση



Ο Διοικητής της 3ης ΥΠΕ Παναγιώτης Μπογιατζίδης σε ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα για το Σύστημα Υγείας αναφέρει:
Νοσοκομεία 3η Υ.ΠΕ . Ένα Σύστημα Υγείας που ανταποκρίθηκε και ανταποκρίνεται στην πρόκληση της διαχείρισης της Υγειονομικής Κρίσης βασισμένο στους ανθρώπους που το υπηρετούν. Στα μαθηματικά λέμε ότι η συνάρτηση " στρέφει τα κοίλα προς τα κάτω" . Όμως στη πολυσύνθετη συνάρτηση νέος βασικός παράγοντας είναι ο εμβολιασμός. Με αυτόν τα " κοίλα θα είναι κάτω"



 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Όχι φίλε. Άνω κάτω έγιναν, τα νοσοκομεία. Και εσύ κολλημένος στους δοτούς σου, μη χάσεις την καρέκλα με τη σιωπή σου έκλεισες το νοσοκομείο που ήσουνα χρόνια. Καλά κάνετε. Ας έρθει ξανά η ΝΔούλα σας για ψήφους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφού λοιπόν ανταποκρίθηκαν, σου λέει δεν κλείνουμε και καμία ΜΕΘ για να κάνουμε το χατίρι της κυβέρνησης , του Κούλη και κάνοντας και οικονομία;
    Αν τα καταφέρουν πάλι, καθόλου απίθανο να κλείσουμε μερικές κλινικές ακόμη.
    Και κοίτα στην Έδεσσα είμαστε πρόθυμοι, από τον δήμαρχο ως τον τελευταίο πολίτη να βάλουμε πλάτη στα κλεισίματα αυυσυ.
    Ξέρεις εσύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O KYΡΙΟΣ ΜΠΟΓΙΑΤΖΙΔΗΣ ΦΕΡΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ.ΔΕΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕ ΕΝΩ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Η ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν δεν ήταν ο Μπογιατζίδης διοικητής στην 3η ΥΠΕ θα πέθαινε ο κοσμάκης σε Έδεσσα και Γιαννιτσά σα το σκύλο στο αμπέλι…Πιο εμπεριστατωμένο άτομο πέρα από το πρόσωπο του Μπογιατζίδη δεν υπάρχει στην Β. Ελλάδα!!!

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.