Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ομάδα Μαθηματικών Γιαννιτσών: 5η Ημερίδα για τα Μαθηματικά στις Πανελλαδικές ΕξετάσειςΈχουμε τη χαρά η φετινή δράση για την Ομάδα μας να ξεκινάει και πάλι με την (5η) Ημερίδα για τα Μαθηματικά στις Πανελλαδικές Εξετάσεις με ομιλητές τον κ. Γιάννη Θωμαΐδη, Δρα Μαθηματικών και τ. Σχολικό Σύμβουλο και τους κ.κ. Δημήτρη Μπαρούτη, Νίκο Μανάρα, Παύλο Χαλατζιάν, Νίκο Χατζημανώλη και Γιώργο Χριστοδουλίδη, Συντονιστές Βαθμολογικών Κέντρων Δυτικής Θεσσαλονίκης την Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021 στις 11 το πρωί. Η παρακολούθηση/συμμετοχή είναι και πάλι μόνο εξ αποστάσεως μέσω Webex ή YouTube.

Στην ημερίδα παρουσιάζονται ποσοτικά και ποιοτικά δεδομένα από την επεξεργασία των αποτελεσμάτων της βαθμολόγησης ενός δείγματος 2.400 περίπου γραπτών που πραγματοποίησαν οι συντονιστές Μαθηματικών του 53ου και 66ου Βαθμολογικών Κέντρων Δυτικής Θεσσαλονίκης. Η επεξεργασία αυτή γίνεται κάθε χρόνο μετά την ανακοίνωση των βαθμολογιών των πανελλαδικών εξετάσεων και το υλικό που έχει συγκεντρωθεί αποτελεί μια πλούσια βάση δεδομένων για τη μελέτη βασικών χαρακτηριστικών της μαθηματικής εκπαίδευσης.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ

1. 11:00-11:10 Έναρξη - Χαιρετισμοί
Γιώργος Τραπεζανλίδης
Μαθηματικός, Μέλος Ο.ΙΜ.Γ.

2. 11:10-11:50 «Από το Α στο Β … Πόσο Σωστό είναι το Λάθος;»
3. 11:50-12:30 «Από το Γ στο Δ … με το 40% των υποψηφίων»
Νίκος Μανάρας, Δημήτρης Μπαρούτης, Παύλος Χαλατζιάν, Νίκος Χατζημανώλης & Γιώργος Χριστοδουλίδης
Συντονιστές 53ου και 66ου Βαθμολογικών Κέντρων Δυτικής Θεσσαλονίκης

4. 12:30-13:10 «Η σύγχυση αλγεβρικών και αναλυτικών μεθόδων στην Γ΄ Λυκείου: Μερικά δεδομένα από την επίδοση των υποψηφίων στο Θέμα Γ των Πανελλαδικών Εξετάσεων του 2021»
Γιάννης Θωμαΐδης, Δρ. Μαθηματικών, τ. Σχολικός Σύμβουλος
Δημήτρης Μπαρούτης, Καθηγητής Μαθηματικών 3ου ΓΕ.Λ. Σταυρούπολης

5. 13.10-13:30 Συζήτηση - Ερωτήσεις

Η ημερίδα θα διεξαχθεί στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Δ. Πέλλας.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά και να συμμετέχετε στη συζήτηση μέσω της ψηφιακής αίθουσας της ομάδας στο webex.
Για να συνδεθείτε στην ψηφιακή αίθουσα ακολουθήστε τον σύνδεσμο https://omadamathimatikongiannitson.my.webex.com/meet/omg

Επίσης, μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά και να συμμετέχετε στη συζήτηση μέσω των σχολίων ή μαγνητοσκοπημένα μέσω του καναλιού της ομάδας στο youtube.
Για το βίντεο στο youtube ακολουθήστε τον σύνδεσμο https://www.youtube.com/watch?v=QnDQV40x-r4

Η ψηφιακή αίθουσα στο Webex έχει όριο 150 συμμετεχόντων. Δηλώσεις παρακολούθησης δεν υπάρχουν. Η αίθουσα θα «ανοίξει» 15' νωρίτερα. Η μετάδοση στο YouTube δεν έχει κάποιο όριο.

Σχετικός σύνδεσμος:
https://www.facebook.com/events/826994031300062/

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.