Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ημαθία: 51χρονος αστυνομικός πέθανε από κορωνοϊό – Ήταν ανεμβολίαστος



Την τελευταία του πνοή άφησε ένας 51χρονος αστυνομικός στην Ημαθία, από επιπλοκές του κορονοϊού.

Σύμφωνα με το OPEN, ο εκλιπών ήταν παντρεμένος και πατέρας ενός ανήλικου παιδιού. Αρχικά ο αστυνομικός δεν ήθελε καν να διασωληνωθεί.
Ο  Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ημαθίας, Απόστολος Μούρτης, τόνισε ότι ο συνάδελφός του «δεν είχε εμβολιαστεί και ακόμη πιο λυπηρό είναι πως μέχρι τέλους δεν επιθυμούσε περαιτέρω ιατρική περίθαλψη».

Όταν τελικά πείστηκε, είχε χαθεί πολύτιμος χρόνος και κατέληξε την Τετάρτη. Το πρωί της Πέμπτης συνάδελφοι, συγγενείς και φίλοι τον οδήγησαν με θλίψη στην τελευταία του κατοικία.

«Δέχτηκε τη διασωλήνωση ο άνθρωπος, αλλά μέχρι ένα ακραίο σημείο που τα πράγματα ήταν οριακά για αυτόν» κατέληξε ο κ. Μούρτης. 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

13 comments:

  1. Η γη είναι επίπεδη και τα σχετικά.. ψεκ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφου δεν βαζουν μυαλο εκει θα καταληηουν...τους εμβολιασμενους να μην μας πλησιαζουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί φοβάσαι ? Αφού έκανες το εμβόλιο εισαι ασφαλής! Και ειλικρινά λυπάμαι που υπάρχουν άνθρωποι που μιλάνε μ αυτόν τον τρόπο για ανθρώπους που δεν ξέρουν!

      Διαγραφή
    2. δε φοβομαστε!! απλα δεν θελουμε καμια επαφη!! ειναι δικαιωμα να επιλεγουμε με ποιους κανουμε παρεα και εχουμε επαφες!! και δικο σας δικαιωμα ειναι οποτε...

      Διαγραφή
  3. Καθηγητής πανεπιστημίου διασωλημοθηκε αρνητής ..αν δεν γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός δεν θα σταματήσει η αυτοκτονία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωπα ρε 11:37 ποιος εισαι ο θεος? (αν υπαρχει, που δεν) που θα αποφασισεις τι θα βαλω εγω στο σωμα μου.

      Διαγραφή
  4. Δηλ τι θελετε να πειτε οτι αν ηταν εμβολιασμενος δε θα πεθενε?και αν αυτο σκεφτεσθε που το ξερετε?θεοι ειστε?εδω ξερω εμβολιαζομενο που πηγε απευθειας στον ταφο κι αλλος μολυνθηκε κι αλλος ειναι στη Μ.Ε.Θ.δηλ με το δικο σας σκεπτικο κι εγω της αλλης γνωμης να πω πως φταιει το εμβολιο σας αρερει?κανεις δεν ειναι σιγουρος αν βοηθαει η ποιον βοηθαει και για ποσο χρονο ολα ειναι ακομη υπο δοκιμη ειτε θελετε να το καταλαβετε ειτε οχι οποτε ας αποφασισει ο καθενας για το τι θα κανει και να παψετε να ειρωνευεσθε και να κανετε τους εξυπνους σε αυτους που δεν εστερνιζονται τις αποψεις σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμείς με το εμβόλιο και εσείς με την χαζομάρα σας, ο καθένας με ότι έχει, καλή αντάμωση στα γουναράδικα που έλεγαν και οι σύντροφοι,α ξέχασα οι μεθ είναι γεμάτες με τους δικούς σας γιαυτό τοίχο τοίχο και προσοχή για όλους μας

      Διαγραφή
    2. 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 8:16 με κάλυψες πλήρως!

      Διαγραφή
    3. Δικαίωμα σας να πεθάνετε όπως θέλετε. Δεν είναι δικαίωμα σάς να κολλάτε άλλους και να κρατάτε θέσεις στις ΜΕΘ λόγω Ιδεοληψίας και βλακείας. Έλεος επιτέλους δεν βλέπετε τί γίνεται γύρω σας με τους αντιεμβπλιαστες που πεθαίνουν κάθε μέρα και παίρνουν στο λαιμό τους και άλλους;;

      Διαγραφή
  5. Ρε μπολιασμενα προβατακια γιατι ασχοληστε με ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ????? Δεν μαθατε οτι δεινουν την δοση σας ? (3η) ,αντε στο μαντρι σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το έχεις κάψει πρό πολλού. Αν σε καβαλισει ο ιός που δεν το εύχομαι τότε θα σε δω έξυπνε

      Διαγραφή
    2. ''ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ'' αυτοι που πιστεύουν οτι τους ψεκάζουν ,οτι η γη είναι επίπεδη ,οτι το εμβόλιο εχει τσιπακια !!!!!!!!! ΧΑΛΑΛΙ ΣΑΣ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!!!!!

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.