Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τζάμπολ στο πρωτάθλημα της Basket League 2021-2022



Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε φέτος το πρωτάθλημα Basket για την A1 Ανδρών στην Ελλάδα. Η επιστροφή του Ολυμπιακού στη μεγάλη κατηγορία ήταν δεδομένο ότι θα αυξήσει το ενδιαφέρον του κόσμου όχι μόνο στο αγωνιστικό μέρος αλλά και σε ότι αναφορά το στοίχημα μπάσκετ. Για όσους θέλουν να είναι ενημερωμένοι για τις ομάδες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Basket League γνωρίστε τα παιχνίδια στο site αυτό. Μία εκτενή αναφορά στις ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος είναι αναγκαία την ώρα που οι μεγάλες στοιχηματικές εταιρίες δείχνουν έντονο ενδιαφέρον για την πορτοκαλί θεά.

Μεγάλο και το ενδιαφέρον που δείχνει η Novibet για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Σε συνεργασία με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και μέσα από το πρόγραμμα “The GiANT Heart” οι δύο πλευρές προσφέρουν τα μέγιστα στο κοινωνικό σύνολο. Τελευταία δράση της Novibet και του Γιάννη Αντετοκούνμπο η προσφορά προσωρινής στέγης σε πυρόπληκτους των καταστροφικών πυρκαγιών του καλοκαιριού. Ευχή όλων η συγκεκριμένες δράσεις να βρουν μιμητές στον χώρο του αθλητισμού και του διαδικτυακού στοιχήματος.
 
Μάχη Ολυμπιακού  - Παναθηναϊκού για τον τίτλο
Υπόθεση των δύο αιωνίων θα είναι πιθανότατα η διεκδίκηση του φετινού τίτλου στην Basket League. Η επιστροφή των ερυθρολεύκων στα σαλόνια του ελληνικού μπάσκετ σίγουρα δίνει άλλη αίγλη στο πρωτάθλημα και αναμένεται να φέρει πολύ περισσότερο κόσμο στις κερκίδες των γηπέδων. Μεγαλύτερα αναμένονται και τα έσοδα για τις ομάδες του φετινού πρωταθλήματος δεδομένου ότι το προϊόν γίνεται πιο ανταγωνιστικό και κυρίως πιο ελκυστικό για τους χορηγούς των ομάδων. Ας δούμε όμως πως κινήθηκαν οι περισσότερες ομάδες στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού και τι στόχο μπορούν να θέτουν στο φετινό πρωτάθλημα.

Παναθηναϊκός
Στον πάγκο της ομάδας από το καλοκαίρι ο Πρίφτης που φιλοδοξεί να δώσει πίσω στο τριφύλλι τη χαμένη του αίγλη σε Ελλάδα και Ευρώπη. Το μεγαλύτερο κομμάτι του ρόστερ παρέμεινε ενώ οι προσθήκες των Πέρι,  Καββαδάς, Γουάιτ, Φλόιντ, Μέικον και Έβανς σίγουρα κάνουν πιο ανταγωνιστικούς του πράσινους.

Ολυμπιακός
Η αποχώρηση του Βασίλη Σπανούλη από την ενεργό δράση ήταν το πιο καυτό θέμα του καλοκαιριού. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναθεώρησε τα πλάνα του και δημιούργησε μία νεαρή και αξιόμαχη ομάδα. Οι ερυθρόλευκοι διατήρησαν τα βαριά χαρτιά στο ρόστερ τους και πρόσθεσαν σε αυτό τους Ντόρσεϊ, Γουόκαπ, Φολ και Λούντζη. Έχουν μπει με φόρα στις φετινές τους υποχρεώσεις και στόχος δεν μπορεί να είναι άλλος από το πρωτάθλημα στη Basket League και το Final 4 της Euroleague.

Μάχη για την τετράδα
Αν και οι δύο πρώτες θέσεις της βαθμολογίας φαίνεται να είναι καπαρωμένες από τους αιώνιους τους ελληνικού μπάσκετ, για τις υπόλοιπες δύο υπάρχουν αρκετοί υποψήφιοι. Λαύριο, Προμηθέας, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ αναμένεται να μονομαχήσουν για μία θέση στα ψηλά του βαθμολογικού πίνακα. Αρκετές οι αλλαγές στα ρόστερ των ομάδων με μεγαλύτερη αυτή της αποχώρησης του Μάκη Γιατρά από τον πάγκο των Πατρινών. Οι 4 αυτές ομάδες θα κρατήσουν ψηλά τον πήχη του θεάματος και του ανταγωνισμού όμως η τετράδα έχει χώρο μόνο για δύο από αυτές. Ποιες θα είναι αυτές θα το μάθουμε στο τέλος του πρωταθλήματος.

Αποφυγή υποβιβασμού
Αν βγάλει κάποιος από το κάδρο του υποβιβασμού το Περιστέρι και τον Ηρακλή που δύσκολα θα μπλέξουν σε περιπέτειες, για τις υπόλοιπες ομάδες η σεζόν αναμένεται περιπετειώδης. Απόλλων Πατρών, Ιωνικός, Λάρισα, Κολοσσός Ρόδου και Άρης παίζουν την τύχη τους στην κατηγορία κορώνα γράμματα. Δεδομένου ότι δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα το τοπίο για τις τιμωρίες αρκετών ομάδων τη φετινή σεζόν, η αβεβαιότητα δημιουργεί επιπλέον συγκινήσεις στους φίλους του αθλήματος. 

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.