Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εκατόν είκοσι δύο κρούσματα κορωνοϊού στην ΠΕ Πέλλας


Το τελευταίο 24ωρο επιβεβαιώθηκαν ακόμη 4.165 νέα κρούσματα του κορωνοϊού στη χώρα μας, όπως αναφέρει η γραπτή ανακοίνωση του ΕΟΔΥ, το απόγευμα της Τρίτης (26/10). Εκατόν είκοσι δύο από αυτά εντοπίστηκαν στην ΠΕ Πέλλας.


 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Ο χάρος βγήκε,βγήκε παγανιά μες στη δική μου γειτονιά και από τον πολύ συνωστισμό έχασε το λογαριασμό..
    Αφιερωμένο στον ΑΡΧΟΝΤΑ Δημήτρη Μητροπάνο..(και σε όλους μας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ,ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΙ,ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙ,ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ,ΑΜΌΡΦΩΤΟΙ,ΑΣΤΟΙΧΕΙΟΤΟΙ,ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΙ,ΑΝΙΚΑΝΟΙ,ΑΡΝΗΤΕΣ,ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΙ,ΦΑΣΙΣΤΕΣ,ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΓΝΩΡΙΣΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ,ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΙΣΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ ΜΕ ΠΡΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΔΟΛΟ.Ο ΜΙΣΟΣ ΠΟΙΝΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΚΟΥΜΠΩΝΕΙ ΠΑΝΩ ΣΑΣ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ,ΟΙ ΘΡΗΣΚΟΛΗΨΙΕΣ ΚΑΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ.Η ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΎΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΕΝΟΙΕΣ ΓΙΑ ΣΑΣ.ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΜΙΣΕΙΤΕ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΑΠΟ ΙΑΤΡΙΚΗ,ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΚΑΙ ΑΠΟ ΙΣΤΟΡΙΑ.ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΤΥΦΛΑ ΔΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ.ΟΥΣΤ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.