21.10.21

Επίσκεψη του Παύλου Πολάκη στα νοσοκομεία της Πέλλας- Ομιλία το απόγευμα στην Έδεσσα (φωτο)


Τα νοσοκομεία Γιαννιτσών και Έδεσσας επισκέφθηκε σήμερα ο πρώην Αν. υπουργός Υγείας και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Παύλος Πολάκης, συνοδευόμενος από τη Βουλευτή Πέλλας Θεοδώρα Τζάκρη, την βουλευτή Α'  Θεσσαλονίκης Δώρα Αυγέρη και τον Γραμματέα της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Πέλλας Γιώργο Σγουρούδη.

Ο κ. Πολάκης συναντήθηκε με την διοίκηση, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των δύο νοσοκομείων, αλλά και με εργαζόμενους που βρίσκονται σε αναστολή. Ο πρώην υπουργός συζήτησε μαζί τους τα θέματα που αφορούν τον τομέα της Υγείας στην Π.Ε. Πέλλας, όπως  οι ελλείψεις σε προσωπικό των δύο νοσηλευτικών ιδρυμάτων, η αναστολή λειτουργίας της Μ.Ε.Θ. Έδεσσας κ.α.

Σήμερα, στις 6.00 το απόγευμα, ο κ. Πολάκης, θα παραβρεθεί σε ανοιχτή εκδήλωση της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Πέλλας και θα πραγματοποιήσει ομιλία στην αίθουσα του Φ.Ο.Ε. στην Έδεσσα, με θέμα: "το ξεπούλημα της δημόσιας υγείας και τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την ενίσχυση των νοσοκομείων και την αντιμετώπιση της πανδημίας, που εξακολουθεί να μετρά μεγάλες ανθρώπινες απώλειες στην Ελλάδα."  Την εκδήλωση θα χαιρετήσει η βουλευτής και πρώην υπουργός, Θεοδώρα Τζάκρη.



 

13 σχόλια:

  1. ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΦΟΡΑΝΕ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ Η ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΜΥΤΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΕΞΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτος σας συμβουλευει κσι εσρις παραμενετε ανεμβολιαστοι!!

      Διαγραφή
  2. Πραγματικά σήμερα κύριε Πολάκη και κυρία Τζάκρη με όλο το σεβασμό στα πρόσωπα σας με απογοητεύσατε. με το να επιτίθεστε σε γιατρούς και νοσηλευτές που μάτωσαν τόσα χρόνια σε αυτό το νοσοκομείο λες και αυτοί είναι οι πολιτικοί το θεωρώ απαράδεκτο. Το προσωπικό δεν είναι του Μητσοτάκη ούτε δικό σας. Προ δυο ετών κυρία Τζάκρη και κύριε Πολάκη ήσασταν κυβέρνηση .....δεν ξέρατε οτι δεν υπάρχει προσωπικό στα νοσοκομεία του νομού και αργά η γρήγορα θα ερχόταν αυτό.. Με εκτίμηση ένας ψηφοφόρος σας που σήμερα με απογοητεύσατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ξανθιά βουλευτής,του ΠΑΣΟΚ, του ΣΥΡΙΖΑ και ποιος ξέρει ποιού αλλού κόμματος στο μέλλον, εδώ και 20 χρόνια που εκλέγεται, δεν ήξερε το πρόβλημα του Νοσοκομείου;τι έκανε όλα αυτά τα χρόνια για να λύσει ή έστω να βελτιώσει τις ελλείψεις σε προσωπικό και εξοπλισμό; Κρίμα για τον τόπο μας με τέτοιους βουλευτές, ανίκανους και αλαζόνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ.
      ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΣΑ ΨΗΦΙΣΕ, ΘΑ ΦΤΑΝΑΜΕ ΣΕ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΗΤΑΝ ΟΦΘΑΛΜΟΦΑΝΕΣ ΚΑΙ Η ΞΑΝΘΙΑ ΕΠΡΑΞΕ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ.
      ΕΝΙΣΧΥΣΕ ΟΣΟ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΩΣΤΕ ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΤΑΝ Η ΩΡΑ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ, ΤΟ ΘΥΜΑ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΕΔΕΣΣΑΣ.
      ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΟΥΛΙΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΕΙΑ.
      ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΕΙΝΟ ΟΓΚΟ ΤΗΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΡΤΖΟΒΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΦΕΡΑΝ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥΣ ΩΣ ΣΩΤΗΡΑ ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΕ ΨΗΦΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ.
      ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΜΕΘ ΓΙΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ ΣΤΑ ΚΟΝΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΣΦΟΣΟΝ ΒΡΕΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΕΚΑΒ ΑΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ.
      ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ, ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΟΥΝ ΤΑΧΥΤΕΡΑ.
      ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝΕ

      Διαγραφή
  4. 2 μέτρα άνθρωπος και δεν του κόβει πως να φορέσει την μάσκα του κρίμα είναι και γιατρός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αντιεμβολιαστης γιαλαντζί υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ που αν ήταν κυβέρνηση θα έλεγε μην κάνετε εμβόλια μέχρι να δούμε κάνα χρόνο πως πάνε στο εξωτερικό οι παρενέργειες τους ( αυτό είπε σαν δικαιολογία όταν δεν έκανε το εμβόλιο μέχρι να τον βάλει ο τσιπρας να κάνει κολοτουμπα )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ούτε στα χειρότερα όνειρα μας, το λέω εγω που δεν εχω ψηφίσει δεξιά στην ζωη μου, ο τύπος είναι επικίνδυνος, έχει τόσα αξιόλογα στελέχη ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α αλλά έβαλαν αυτόν που κάνει λαϊκισμό.

      Διαγραφή
  6. Και εμένα με διώξανε αποτον συριζα τα καμώματα της (κυρίας)αυτής.ντροπη τησ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αντι να κλειστουν στα σπιτια τους βγαινουν στην πιατσα και κανουν τα πραγματα χειροτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γελάνε και οι πέτρες με αυτά τα σχόλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μωρέ αν τα σχόλια ήταν πέτρες ούτε θα περνούσαν από την Έδεσσα δεξιοί και αριστεροί. Όσο για σένα γελάμε με το πολιτικό σου χάλι, κομματόσκυλο δηλαδή.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.