Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εβδομήντα εννέα κρούσματα κορωνοϊού στην ΠΕ Πέλλας



Το τελευταίο 24ωρο επιβεβαιώθηκαν ακόμη 3.279 νέα κρούσματα του κορωνοϊού στη χώρα μας, όπως αναφέρει η γραπτή ανακοίνωση του ΕΟΔΥ, το απόγευμα της Τετάρτης (20/10). Εβδομήντα εννέα από αυτά εντοπίστηκαν στην ΠΕ Πέλλας.


 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Παρατηρούμε δυστυχώς για μια ακόμη μέρα τα αποτελέσματα των μολυσμένων από την λοίμωξη κατοίκων της Πέλλας και αναρωτιέμαι αν κάποιοι κοιμούνται με καθαρή συνείδηση. Ένας αποδεδειγμένα υποαναπτυκτος Νομος που δεν λειτουργούν θεσμοί και μηχανισμοί. Μπορεί να μου απαντήσει κάποιος γιατί κρύβονται επιμελώς και δεν αγγίζουν το θέμα οι Βουλευτές, ο Αντιπεριφερειάρχης, οι Δήμαρχοι, οι Εισαγγελικές Αρχές, η ΕΛΑΣ και γενικά όλοι οι κρατικοί λειτουργοί που θα έπρεπε να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης; Ίσως για εκλογική πελατεία οι πρώτοι και λόγω οκνηρίας οι υπόλοιποι. Δυστυχώς το δράμα θα συνεχιστεί και όλοι αυτοί σφυρίζουν αδιάφορα. Για τις προσωπικές ευθύνες των πολιτών δεν θα τοποθετηθω σήμερα γιατί δεν έχει πλέον νόημα. Οι θέσεις μου είναι γνωστές και θεωρώ τετριμμένο να επαναλαμβάνομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ποιες θεσεις σου ειναι γνωστες ρε φιλε.
    ανωνυμα γραφεις.
    υγ.εμβολιαστειτε ολοι να τελειωνουμε με αυτην την παρανοια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προφανώς θα είσαι νέος αναγνώστης του Karatzova 'η οι ανησυχίες σου για την covid-19 ξεκίνησαν τώρα. Εδώ και ένα χρόνο περίπου μιας που με ρωτάς εσύ ο "επώνυμος", με τον λογαριασμό "Για το καλό σας" έχω αναρτήσει εκατοντάδες σχολια σχετικά με την λοίμωξη, με τον μοναδικό τρόπο προστασίας που η επιστήμη έχει σήμερα στην φαρέτρα της (το εμβόλιο εννοώ) και με την προτροπή μου προς όλους να εμβολιαστούν, να φέρουν μάσκες παντού, να κάνουν συχνά τεστ και να ακολουθούν τις οδηγίες των ειδικών που είναι μόνο οι γιατροί. Όταν μιλούσα για υποχρεωτικό εμβολιασμό των υγειονομικών, των εκπαιδευτικών και των επαγγελματιών της εστίασης μου απαντούσατε "κατσαπλιαδικα" και ειρωνικά. Δεν ξέρω αν 8:27 τρολαρεις 'η όντως δεν κατάλαβες, αλλά να προσέχεις γιατί το έργο της συγκεκριμένης λοίμωξης και των επερχόμενων μεταλλάξεων αυτής δεν το έχεις δει ακόμη. Είμαστε σήμερα μετά από δύο χρόνια πιθανόν στην αποδρομη της έναρξης και έπονται η κυρίως περίοδος και μετά η λήξη της πανδημίας. Εμβολιαστειτε για το καλό σας και για το καλο όλων των συνανθρώπων σας.

      Διαγραφή
  3. Καιρό έχω να δω σχόλια από ψεκ, τι έγινε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.