Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σταμενίτης: «Με συνέπεια προχωράνε οι διαδικασίες για το έργο του οδικού άξονα Θεσσαλονίκη – Γιαννιτσά – Έδεσσα»



Όπως έγινε γνωστό δημοσιεύτηκε η προκήρυξη για την ανάθεση Υπηρεσιών Χρηματοοικονομικού Συμβούλου με σκοπό την κατάρτιση και υποβολή φακέλου για την ένταξη του Έργου: «Μελέτη, Κατασκευή, Χρηματοδότηση της Αναβάθμιση του οδικού άξονα ΕΟ2 (Μαυροβούνι – Έδεσσα, Παράκαμψη Γιαννιτσών, Παράκαμψη Χαλκηδόνας) και Λειτουργία - Συντήρηση του τμήματος γέφυρας Αξιού ποταμού – Έδεσσας στις διατάξεις του ν. 3389/2005. 
Η ανάθεση Υπηρεσιών Χρηματοοικονομικού Συμβούλου είναι απαραίτητη για την υλοποίησή του δρόμου ως έργο Σύμπραξης Δημοσίου Ιδιωτικού Τομέα (Σ.Δ.Ι.Τ.), καθώς επίσης και για την υποστήριξή της για το σύνολο της διαδικασίας ανάθεσης της Σύμβασης Σύμπραξης του Έργου.

Υπενθυμίζεται ότι σε προηγούμενη συνάντηση του Βουλευτή Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Σταμενίτη με τον Υφυπουργό Υποδομών κ. Καραγιάννη συζητήθηκε η πορεία εξέλιξης του έργου αναβάθμισης και κατασκευής του οδικού άξονα «Θεσσαλονίκη – Γιαννιτσά – Έδεσσα», οπότε και έγινε γνωστό ότι το επόμενο διάστημα αναμένεται η έγκριση του έργου από τη διυπουργική.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Διονυσάκο κόψε τις ιστορίες σου και επικεντρώσου στο ότι ο Νομός χτυπάει 100στάρια κρούσμάτων!Και ο δικός σου ακροδεξιός ,ο Βορίδης ανακοίνωσε παρελάσεις εν μέσω έξαρσης της επιδημίας! Θα σας πάρει ο διάβολος όλους,όταν θα ξανάρθουν εκλογές!Όσα βρωμοκάναλα και να πληρώσατε!Και να μην ξεχνιόμαστε ! 41.000 παιδιάμας-μαθητές έμειναν εκτός σχολών 1ης και 2ης επιλογής ! επι 3 ψηφους οι κάθε η οικογένεια; Βαλε και τους φετινούς υποψηφιους!Θα φάτε καλά στις εκλογές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι έγινε δεν ασχολείσαι με τη νοδε,;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτά μας τα είπες πριν ακριβώς 12 ημέρες.Και μάλιστα ζήτησες και τα υπόλοιπα παλιά τμήματα να γίνουν με δύο λωρίδες κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση .Όταν υποστήριζες ότι δεν πρόκειται να γίνουν τα νέα τμήματα με δύο λωρίδες διότι δεν περνάνε 20 χιλιάδες αυτοκίνητα.Οι Αρχαίοι Λατίνοι έλεγαν σκριπτα μανεντ...Είπατε τίποτα Κύριε Βολευτά. Α ξέχασα μίλησες και για τον δρόμο Γιαννιτσά Αλεξάνδρεια -Εγνατία οδό ,για να πηγαίνεις με ασφάλεια στην Αθήνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ε κόψε λίγο γιατί σε 27 χρόνια θα είναι έτοιμος αν γίνει βέβαια με τι θα τον συνδέσετε με το φεγγάρι;
    Για το νοσοκομείο στην Έδεσσα γαργάρα δεν θα πείτε τίποτα .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.