Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ελληνική Λύση: «Απαράδεκτη κατάσταση επικρατεί στην γεμιστήρα αγροτικών φαρμάκων για τα βυτία στο Λιποχώρι Σκύδρας»



Ερώτηση κατατέθηκε στη Βουλή από την Ελληνική Λύση με θέμα: 
«Απαράδεκτη κατάσταση επικρατεί στην γεμιστήρα των αγροτικών φαρμάκων για τα αγροτικά βυτία στο Λιποχώρι της Σκύδρας στην Πέλλα». Η ερώτηση έχει ως εξής:

ΕΡΩΤΗΣΗ

Των: Αποστόλου Αβδελά, Βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνου Χήτα, Βουλευτή Β΄ Θεσσαλονίκης

ΠΡΟΣ: Τoν κ. Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Τoν κ. Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης
Τoν κ. Υπουργό Εσωτερικών

ΘΕΜΑ: «Απαράδεκτη κατάσταση επικρατεί στην γεμιστήρα των αγροτικών φαρμάκων για τα αγροτικά βυτία στο Λιποχώρι της Σκύδρας στην Πέλλα»

Κύριοι, κύριοι Υπουργοί,

Σύμφωνα με καταγγελίες κατοίκων της περιοχής αλλά και σύμφωνα με ανάρτηση σε τοπική ιστοσελίδα του Διαδικτύου, ενώ όμοροι Δήμοι έχουν λύσει το θέμα των κενών συσκευασιών των αγροτικών φαρμάκων, στον Δήμο Σκύδρας στην Πέλλα η κατάσταση φαίνεται να είναι μη διαχειρίσιμη. Συγκεκριμένα, στο ως άνω Δημοτικό Διαμέρισμα του Λιποχωρίου η εικόνα με τις διάσπαρτες πεταμένες κενές συσκευασίες δεν τιμά κανέναν. Δεν είναι πολύς ο καιρός, που ο Δήμος Σκύδρας αναγκάστηκε να «τρέξει», ώστε να συμμαζέψει τις δεκάδες παράνομες χωματερές στα όρια του και έρχεται για άλλη μια φορά αντιμέτωπος με την δική του ολιγωρία στο θέμα των κενών συσκευασιών των αγροτικών φαρμάκων, μη μπορώντας να περιορίσει το πρόβλημα της ακατάστατης εναπόθεσής τους και μη θέτοντας τέλος στην «εγκληματική» για το περιβάλλον και την Δημόσια Υγεία κατάσταση που επικρατεί σε πολλά «γεμιστάρια» αγροτικών φαρμάκων, όπως αυτό του Λιποχωρίου, της Σκύδρας.

Με δεδομένα όλα τα παραπάνω,


Ερωτώνται οι κ. κ. Υπουργοί:

Προτίθεσθε να μεριμνήσετε σχετικά, λαμβάνοντας άμεσα μέτρα, προκειμένου να μην κινδυνεύσει η υγεία των κατοίκων αλλά και το τοπικό φυσικό περιβάλλον από τις αλόγιστα πεταμένες και παραμένουσες στην περιοχή κενές συσκευασίες και τα τυχόν υπολείμματα φυτοφαρμάκων στο Λιποχώρι, της Σκύδρας, στην Πέλλα;

Οι ερωτώντες Βουλευτές

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

9 comments:

  1. Στους άλλους οικισμούς του Δήμου να δείτε τι ΧΑΛΊ υπάρχει πχ ΚΑΛΉ ΆΣΠΡΟ ΠΡΟΦΉΤΗ ΑΡΣΕΝΙ κτλ οι ανάγκες της καθημερινότητας είναι απλές αλλά συνάμα και τόσο δύσκολες να της αντιμετωπίσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το ότι οι αγρότες είναι τσαπατσούληδες και πετάνε όπου να είναι τις κενές συσκευασίες δεν μας αγγίζει? μπα ε μην χάσουμε καμιά ψήφο .ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. to πιο βασικό πρόβλημα της Πέλλας είσαστε εσείς οι ανεμβολίαστοι-αρνητές ,αμόρφωτοι,ασυνείδητοι !Αποτελείτε τον 1ο κινητό κίνδυνο διασποράς της επιδημίας ! Γίδια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΡΩΤΟΝ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΌΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΌΝΟΥ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΎΤΕΡΟΝ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΓΙΔΙ

      Διαγραφή
  4. Κοίτα να δεις που οι μόνοι που κάνουν αντιπολίτευση στη Σκύδρα είναι ο Χαρίτων και η Ελληνική Λύση.Όλοι οι υπόλοιποι εκλεγμένοι κάνουν πως κοιμούνται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ελάτε μια βόλτα στην Υδραια Αλμωπίας, αφού γεμίσουν το συρμάτινο κάδο, τα πατάνε και ένα μπουρλότο έτσι γιωνα μην δείχνουν άσχημα. Έτσι και δεν το πάρεις χαμπάρι και έχεις ανοιχτά παράθυρα, δύο μέρες είσαι με πονοκέφαλο ή βγάζεις τα σωθικά σου. Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα, είμαστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. κατερινα το μεγαλειο σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι νοοτροπίες της ιδεολογίας σας (έλα μωρέ...δεν @αμιέται) είναι αυτές που σκοτώνουν την κοινωνία μας αλλά και το περιβάλλον, και έρχεστε για επικοινωνιακούς λόγους να μας κάνετε και τους ευαίσθητους πολιτισμένους. Ώ ρε φασισταριά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ελληνική χρυσή αυγή, χτυπά... αλύπητα την κυβερνηση με σκληρές ερωτήσεις που βασανίζουν την κοινωνία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.