Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έδεσσα: Εγκαίνια εικαστικής έκθεσης με τίτλο «Συνάντηση»ΕΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ «ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ»- 
16-28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021 (ΠΑΡΘΕΝΑΓΩΓΕΙΟ, ΕΔΕΣΣΑ)- 
Εγκαίνια 16/10/2021, ώρα 19:30

Εικαστική Έκθεση με τίτλο «Συνάντηση» θα φιλοξενηθεί στο χώρο του Παρθεναγωγείου στην Έδεσσα, από το Σάββατο 16 έως την Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2021. 
Εκθέτουν οι καλλιτέχνες: Αγγελική Ανθυμίδου, Μαρία Γιαννακούδη, Κωνσταντίνος Δαμπάλης, Βίκυ Ελευθεριάδου, Σεβαστή Ιντζέ, Φίλιππος Καλαμάρας, Μαρία Παπατζέλου, Στέλλα Πίτσιου, Γρηγόρης Χατζηλάμπου, Μαρία Χατζηλάμπου.
Επιμέλεια έκθεσης: Κωστής Σουλίδης.
Οι δέκα (10) εικαστικοί εκθέτουν έργα τους για πρώτη φορά σε φυσικό χώρο, μετά τη διαδικτυακή γκαλερί MC ART SPACE (https://mcartspace.webnode.gr/). 
Οι 10 εικαστικοί εκθέτουν έργα ζωγραφικής, γλυπτικής, κεραμικής, φωτογραφίας στον ανακαινισμένο χώρο του Παρθεναγωγείου (Βαρόσι, Έδεσσας).

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν το Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 19:30.  
Ώρες λειτουργίας: 
Δευτέρα-Παρασκευή 18:30-21:30
Σάββατο-Κυριακή 11:00-13:30 & 18:30-21:30

Η έκθεση είναι μια συνδιοργάνωση του Φιλοπρόοδου Συλλόγου Έδεσσας «Μέγας Αλέξανδρος» και της διαδικτυακής γκαλερί MC ART SPACE.
Στη διάρκεια της Έκθεσης θα ισχύουν τα μέτρα για την αντιμετώπιση του κορονοϊού δηλ. είσοδος με επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού, ή νόσησης (μέχρι 6 μήνες από τη διάγνωση), ή βεβαίωση αρνητικού PCR 72 ωρών, ή βεβαίωση αρνητικού rapid test 48 ωρών.  Τα πιο πάνω ισχύουν για τα άτομα άνω των 12 ετών. Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.