Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ένοπλη συμπλοκή στο Πέραμα με ένα νεκρό και επτά τραυματίες εκ των οποίων έξι αστυνομικοί (βίντεο)



Ένας νεκρός και επτά τραυματίες, εκ των οποίων οι έξι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ, είναι ο απολογισμός της ένοπλης συμπλοκής που σημειώθηκε τα ξημερώματα, στο Πέραμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από πηγές της ΕΛΑΣ, αστυνομικοί έκαναν νόημα στον οδηγό ενός αυτοκινήτου, στο οποίο επέβαιναν άλλα δύο άτομα, να σταματήσει για έλεγχο.

Ο οδηγός, όμως, δεν συμμορφώθηκε και ανέπτυξε ταχύτητα με αποτέλεσμα να ξεκινήσει καταδίωξη, που κατέληξε στην οδό Ελπίδος, στο Πέραμα. Στο σημείο εκείνο ο οδηγός του οχήματος εμβόλισε τις μηχανές της ΔΙΑΣ και τότε αστυνομικοί πυροβόλησαν. Ένα από τα τρία άτομα που επέβαιναν τραυματίστηκε θανάσιμα, ένα ελαφρά, ενώ τραυματίστηκαν και έξι αστυνομικοί. Όσον αφορά το τρίτο άτομο που επέβαινε στο όχημα κατάφερε να διαφύγει και αναζητείται.

Βίντεο στο οποίο καταγράφονται οι πυροβολισμοί στο πλαίσιο της καταδίωξης που έγινε τα ξημερώματα στο Πέραμα δημοσιεύει το kathimerini.gr.

Στο βίντεο ακούγονται οι ήχοι από τα πυρά των αστυνομικών κατά του οδηγού αυτοκινήτου, ο οποίος αγνόησε σήμα τους και δεν σταμάτησε σε έλεγχο. 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. μεγάλη πληγή οι ρομά , δυστυχώς .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και πως την κλείνουν την πληγή;
      Αν ήταν τίποτα πολίτες που διαμαρτύρονταν, θα είχαν φάει τα χημικά και το συνηθισμένο ξυλίκι.
      Εκεί όμως πέφτει μολύβι με τα αποτελέσματα που βλέπουμε

      Διαγραφή
    2. Η πληγή 10:25 δεν είναι οι ρωμα αλλά η αλητεία που κεβερνα και κλέβει όλους τους κόπους των Ελλήνων κι εσύ τους προσκυνάς.
      Καθαρή εκτέλεση νέων, ΑΙΣΧΟΣ.

      Διαγραφή
  2. πόλιτες που διαμαρτύρονται ποιούς εννοείς ? .μήπως να αναρχοάπλυτα που κάνουν ότι θέλουν. καλά τους κάνουν τότε και τους ρίχνουν χημικά και ξυλάκι ,και λίγο τους ρίχνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. την πληγή αυτή την μεγάλωσε ο αρχηγός σας ο πινόκιο γιαυτό ολοι οι φυλακισμένοι ψηφίζουν τσιρυζα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μακριά απο ρωμα ειναι ψηφοφόροι ο ανάφλεξης τους έχει τάξει τον ουρανό και τα άστρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.