Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Eνενήντα πέντε κρούσματα κορωνοϊού στην ΠΕ Πέλλας



Το τελευταίο 24ωρο επιβεβαιώθηκαν ακόμη 3.065 νέα κρούσματα του κορωνοϊού στη χώρα μας, όπως αναφέρει η γραπτή ανακοίνωση του ΕΟΔΥ, το απόγευμα της Τρίτης (12/10). Ενενήντα πέντε από αυτά εντοπίστηκαν στην ΠΕ Πέλλας. Αναλυτικά σε όλη την επικράτεια τα κρούσματα εντοπίσθηκαν:




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

17 comments:

  1. Ο νομός δείχνει την αξία του, κάθε μέρα θάβουμε και 1 60άρι ανεμβολίαστο, άντε οι νεότεροι ειδικά οι κάτω των 40 δύσκολα να πάθουν κάτι από covid αλλά οι άνω των 45 πρέπει να εμβολιασθούν δεν βλέπουν τι γίνεται. Σώσαμε τους 90άρηδες και τώρα χάνουμε τους 60άρηδες. Κρίμα τόσα θύματα. Μόνο εγώ έχασα 3 συνεργάτες. Τι να πω κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ετσι,...να τα...εκατοστησουμε...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. να ακυρωσουν τις παρελασεις οι δημαρχοι εδ ω η κοζανη η πτολεμαιδα τα γρεβενα ακυρωσαν!! αυτο ειναι πολιτικο σθενος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστά τα λες!!!θα το κάνουν όμως η θα βγουν όλοι ,χωρίς μάσκες και την επομένη θα γίνει χαμός με τα κρούσματα;

      Διαγραφή
  4. Στο ίδιο -με πέρυσι- έργο θεατές. Αρχίσαμε να βαράμε 100σταρια. Οι εμβολιασμένοι συνεχίστε να προσέχετε γιατί με τους ψεκες ακρη δεν θα βγει. Τους εύχομαι καλη τύχη και έστω και τελευταία στιγμή να τρέξουν να εμβολιαστούν πριν μετανιώσουν τις λάθος επιλογες τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παλι παμε για πρωτιες... Ετσι μπραβο παιδια.. παμε τωρα γερα να πιασουμε τα 200 την ημερα... Δεν ειναι δυνατον να μας περναει σε κρουσματα μια θεσσαλονικη, πρεπει να τους περασουμε και να αποδειξουμε πως εμεις εχουμε πιο πολλα "ντουβαρια" ψεκασμενους στο νομο μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εμβολια θελατε και προνομια στους εμβολιασμενους παρτε τα αποτελεσματα τωρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 90% ανεμβολίαστοι σε ΜΕΘ. Κοίτα μην το κάνεις 91%

      Διαγραφή
    2. Και πάλι οι ανεμβολιαστοι θα φταίνε στο τέλος.
      Θα τα γυρίσουν όπως θέλουν.

      Διαγραφή
    3. 87%ανεμβολιαστοι και 13% εμβολιασμένοι σε ΜΕΘ. Και στο 87 είναι και κάποιοι μερικώς εμβολιασμένοι! Και πληρως εμβολιασμένοι πεθαίνουν και νοσούν σοβαρά όπως και πολλοί ανεμβολιαστοι περνούν την νόσο χαλαρά. Για αυτό καλά θα είναι να προσέχουμε όλοι , να τηρούμε τα μέτρα και να σταματήσουμε αυτήν την διαμάχη που συντηρούν συστηματικά κάποιοι !

      Διαγραφή
  7. 7:40 Εχεις επικοινωνία με το περιβάλλον ? Πότε να προλάβανε να φανούν τα αποτελέσματα ρε τραχανά?
    Εξάλλου καθε τρίτη ανακοινώνουνε και τα περισσότερα κρούσματα.
    Τώρα αν έστω και ενας πιστεύει οτι στα μαγαζιά μέσα είναι μόνο εμβολιασμένοι....... ,μόνοι την κυριακή "ψάρεψαν " 100 μη εμβολιασμένους μέσα σε μαγαζιά και αν βάλουμε και τα "γνήσια" πιστοποιητικά εμβολιασμού καταλαβαίνει κανείς τι θα γίνει.
    Ο εμβολιασμένος ,αληθινά εμβολιασμένος, πολύ δύσκολα θα νοσήσει και ακόμα δυσκολότερα θα διασπείρει τον ιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο εμβολιασμένος ,αληθινά εμβολιασμένος, πολύ δύσκολα θα νοσήσει και ακόμα δυσκολότερα θα διασπείρει τον ιο.
      Ενημερώσου καλύτερα φίλε.

      Διαγραφή
    2. Ενημερωμένος είμαι και πολύ καλά μάλιστα. Να μάθεις να διαβάζεις τις έρευνες που δημοσιεύονται και όχι τίτλους από ιστοσελίδες που αποσκοπούν σε ένα κλικ παραπάνω.
      Όλος ο πλανήτης βλέπει προς Ισραήλ μεριά . Ο πλήρης εμβολιασμενος προστατεύεται έως και 100%,άτομα με υποκείμενα νοσήματα και υπερήλικες είναι το παραθυράκι και το ποσοστό πέφτει στο 92%. Το εμβόλιο θα γίνεται κάθε χρόνο λογικά και από ότι φαίνεται τα αντισώματα διαρκούν 6 _8 μήνες.Τωρα στο μέλλον λογικά θα βγει καλύτερο εμβόλιο της λογικής ότι θα διαρκούν τα αντισώματα περισσότερο. Εξάλλου και το αντιγριπικο τόσο περίπου διαρκεί.

      Διαγραφή
  8. και προκειμένου ο Βορίδης να ικανοποιήσει και το ακροδεξιόν παρακλάδι ,των αμόρφωτων,ακροδεξιών,αρνητών, θα επιτρέψει και τις παρελάσεις! Διότι αυτοί οι ακροδεξιοί,κάφροι είναι και στρατόκαυλοι! εδώ χρειάζονται Δήμαρχοι,Αντιδήμαρχοι,Περιφερειάρχες με αρχ@δια,να υψώσουν φωνή! Με 100 κρούσματα την ημέρα βρε όργια,εγκληματίες παίρνεις μέτρα, αποστάσεις! θα τρίβουν τα χέρια τους τα γραφεία τελετών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δυστυχώς ο νομός μας ιδιαίτερα τα τελευταία 30 χρόνια, βρίσκεται στον πάτο.... και αυτό γιατί δεν ενδιαφερόμαστε για τον τόπο μας, την Πέλλα. Θα γλυτώναμε σε μια τέτοια πρωτόγνωρη κατάσταση ? Αδύνατο. Συνεχίζουμε να μαλώνουμε για το αυτονόητο. Δηλαδή εάν δεν καταλαβαίνουν κάποιοι ότι οι 95 στους 100 στις εντατικές και στους θανάτους είναι ανεμβολίαστοι, η συζήτηση δεν οδηγεί πουθενά. Εάν δεν πιστεύουμε στην επιστήμη, αλλά στο youtube είμαστε άξιοι της μοίρας μας ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Νομίζω ότι κακώς ασχολούμαστε με τους ψεκ και δεν τους αφήνουμε στην μοίρα τους. Άλλωστε ο καθένας την προδιαγραφει όπως αυτός θέλει. Κακώς τους παροτρύνουμε να εμβολιαστούν. Πρέπει να τους αγνοήσουμε τηρώντας οι ίδιοι μας τα προβλεπόμενα από τους επιστήμονες μέτρα, όπως σωστή χρήση μάσκας, συχνά τεστ και όχι συγχρωτισμους και ανεμελιες. Όταν η λοίμωξη μπει μέσα στο σπίτι τους τότε θα δείτε πόσο 🐱🐱🐱 είναι. Οι μαγκιες τέλος και το φροντιστήριο αναβάλλεται μέχρι να ξανάρθει ο Γακης και ο Κούβελας που έκαναν τους αντάρτες αλλά είναι τρις-εμβολιασμενοι οι ίδιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΙΚΟΣ ΣΕΡ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ13 Οκτωβρίου 2021 στις 2:54 μ.μ.

      ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΣΤΕΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ Κ. ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΚΠΛΗΣΣΟΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΡΑΤΙΚΌΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ.ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΕΓΡΑΨΕΣ ΤΑ ΒΡΗΚΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ.ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΧΩ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ.ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΠΗΓΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΣΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΕΙΘΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΧΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΓΙΑΤΡΟ ΛΟΓΩ ΗΛΙΚΙΑΣ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΝΗΝ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΩ ΑΝ ΚΑΙ Η ΔΕΚΑΜΗΝΗ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΥΠΕΡ ΟΣΩΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΣΩΝ ΠΙΣΤΕΥΩ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΟΥ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΞΕΚΙΝΩ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΛΗΣΩ ΤΟΝ ΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΚΟΛΛΗΣΩ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΣΗΣΩ ΒΑΡΙΑ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΣΕΝΑ Κ.ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΤΑΤΖΟΒΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.