Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γιαννιτσά: Σε κρίσιμη κατάσταση οι δυο τραυματίες σε αγώνα Motocross- Ελεύθεροι οι δύο συλληφθέντες



Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου» στη Θεσσαλονίκη νοσηλεύονται οι δυο τραυματίες από το ατύχημα που σημειώθηκε χθες (17.10.2021) σε αγώνα Motocross στην πίστα "Ταλαμπά", στα Γιαννιτσά.
Τα επόμενα 24ωρα θεωρούνται κρίσιμα για τους δυο τραυματίες, που φέρουν σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και υποβλήθηκαν σε χειρουργικές επεμβάσεις. 
Υπενθυμίζουμε ότι το ατύχημα συνέβη κατά την διάρκεια του αγώνα Motocross (ΜΧ2), όταν σε ένα από τα άλματα της πίστας έφυγε η μοτοσυκλέτα ενός 16χρονου οδηγού που έχασε τον έλεγχο στον αέρα και έπεσε πάνω στην προστατευτική περίφραξη. Εκεί όμως υπήρχε και μία μεταλλική κολώνα, η οποία έπεσε πάνω σε δύο άτομα, έναν 27χρονο και έναν 16χρονο,  με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό τους.
Ο 27χρονος τραυματίας είναι οδηγός Motocross και μάλιστα πολύ γνωστός, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, και την ώρα του ατυχήματος στα Γιαννιτσά έκανε ζέσταμα για να μπει στον αγώνα και δεν είχε φορέσει το κράνος του.
Ο 16χρονος τραυματίας είναι αδερφός άλλου οδηγού που συμμετείχε στον αγώνα για Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross.

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι δύο συλληφθέντες
Οι δύο συλληφθέντες, ηλικίας 16 και 60 ετών, αφέθηκαν ελεύθεροι ενόψει της ολοκλήρωσης της προανάκρισης, την οποία διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Πέλλας για να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος αλλά και τα μέτρα ασφαλείας που εφαρμόστηκαν. Ο 60χρονος κατηγορείται για μη τήρηση των μέτρων κατά τη διοργάνωση του αγώνα ενώ ο 16χρονος για πρόκληση σωματικών βλαβών από αμέλεια.
Η υπόθεση διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα πρωτοδικών Γιαννιτσών ενώ παραγγέλθηκε διενέργεια πραγματογνωμοσύνης για τα αίτια του ατυχήματος.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Πότε θα τελειώσει αυτή η ανοησία με τις μηχανές; Σιγά το άθλημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορείς να παίζεις μπιρίμπα αν θέλεις.

      Διαγραφή
    2. Ποτέ θα σταματήσει αυτή η ανοησία να λέμε την γνώμη μας γνωρίζουμε δεν γνωρίζουμε το θέμα.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.