Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ζάκυνθος – Σε αργία 14 αρνητές ιερείς



Δυο μέρες πριν την εφαρμογή των νέων περιοριστικών μέτρων για τους ανεμβολίαστους πολίτες, ο Μητροπολίτης Ζακύνθου Διόνυσιος, έθεσε σε αργία 14 ιερείς οι οποίοι αρνούνται να εμβολιαστούν κατά του κοροναϊού. Η απόφαση αυτή προκάλεσε αντιδράσεις σε μερίδα πιστών που πέταξαν τρικάκια σε δρόμους της πόλης της Ζακύνθου.
Αντιδράσεις των πιστών
Στο κείμενό τους κατηγορούν τον Μητροπολίτη για «απάνθρωπες, παράνομες και σατανικές ενέργειες που θα ταράξουν την ψυχική γαλήνη του ποίμνιου».
Όπως αναφέρει το ertnews.gr, η κατάσταση που δημιουργείται στο νησί είναι δύσκολη, καθώς εάν οι ιερείς επιμείνουν στην απόφασή τους να μην εμβολιαστούν και εάν με κάποιο τρόπο δεν αντικατασταθούν, θα δημιουργηθούν πολλά προβλήματα στις ενορίες και στα χωριά της Ζακύνθου, που θα μείνουν χωρίς ιερείς και ακολουθίες, ενόψει Χριστουγέννων.

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.