Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΦΟ Αριδαίας - Αετοί Βέροιας 59-60



Σε ένα δραματικό ντέρμπι, το οποίο οι διαιτητές μετέτρεψαν σε κωμωδία με πρωταγωνιστές τους ίδιους, η ομάδα μας ηττήθηκε από τους Αετούς Βέροιας με 59-60.
Σε αυτό το παιχνίδι με την άγρια ομορφιά και το πολύ καλό κλίμα ανάμεσα στις δύο ομάδες, οι διαιτητές κατάφεραν να εξοργίσουν και να να γίνουν ο περίγελος των παικτών, των προπονητών και των παραγόντων, εκατέρωθεν. 
Χωρίς να θέλουμε να αποδώσουμε την ήττα μας στην ανικανότητα των διαιτητών, απλά αναφέρουμε ότι σε ένα ντέρμπι με σκληρές άμυνες, στο τέταρτο δεκάλεπτο, σφυρίχθηκε το πρώτο φάουλ υπέρ μας τρία λεπτά πριν το τέλος του. Αυτό και μόνο ξεπερνά τα όρια της ανικανότητας, καθώς μόνο με κλειστά μάτια θα μπορούσε να συμβεί, κάτι που θα πρέπει να διερευνηθεί από τους αρμόδιους.
Οφείλουν οι υπεύθυνοι του πρωταθλήματος να ασχοληθούν σοβαρά με το θέμα της διαιτησίας, αφού πλέον οδεύουμε προς την 6η αγωνιστική και συνεχίζουμε να νιώθουμε σαν πειραματόζωα, αβοήθητοι στις ορέξεις του κάθε μαθητευόμενου!
Τέλος, θέλουμε να συγχαρούμε την ομάδα της Βέροιας για τη νίκη της και να της ευχηθούμε καλή συνέχεια.
Δεκάλεπτα : 16-11, 33-25, 43-40, 59-60
Διαιτητές(?): Σελεβός-Λυτροσυγκούνης

ΦΟ Αριδαίας (Τζιόμαλος) : Αμπάρης, Καραμπέκης 8, Φόρογλου, Τοπαλίδης, Κανονίδης, Παντής, Μπακιρτζής 4, Θωμαΐδης 2, Πυδαράκης 16(4), Μακρόπουλος 13, Γκαβέζος 16.

Αετοί Βέροιας (Τυριακίδης) : Λιόλιος 10(2), Γκανάς 11(2), Γάτσος, Παπαγρηγορίου 2, Λέφας 1, Τσακαλέρης 10, Γκίτκος, Μαυρίδης 10(2), Ιωσηφίδης 16(3).

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Όταν χάνεις απο τους γκανα και λεφα δεν σου φταίνε οι διαιτητές..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.