Ο Ιταλός υπουργός Υγείας Ρομπέρτο Σπεράντσα ανακοίνωσε πριν από λίγο, μέσω διαδικτύου, ότι η «αναμνηστική δόση» του εμβολίου κατά της Covid-19 θα μπορεί να χορηγείται πέντε μήνες μετά τη δεύτερη δόση.
Πιο αναλυτικά, ο Ιταλός υπουργός Υγείας έγραψε στο Facebook:
«Η αναμνηστική δόση είναι καθοριστικής σημασίας για να προστατέψουμε τον εαυτό μας και όσους βρίσκονται κοντά μας. Έπειτα από τη σχετική γνωμοδότηση του Ιταλικού Οργανισμού Φαρμάκων, η δόση αυτή θα μπορεί να γίνει πέντε μήνες μετά την ολοκλήρωση του κύκλου. Ας εμβολιαστούμε όλοι, για να είμαστε πιο δυνατοί».
0 Σχόλια
Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.
Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.