Σε μια ακόμη αξιέπαινη πρωτοβουλία προχώρησε ο Σύλλογος Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων Ν. Πέλλας.
Την περασμένη Παρασκευή, μέλη του Συλλόγου μετέβησαν στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών και παρέδωσαν -ως δωρεά- μια συσκευή οξυγονοθεραπείας για την μονάδα covid-19, προκειμένου να καλυφθούν κάποιες από τις αυξημένες ανάγκες που έχουν προκύψει από την πανδημία.
Για μια ακόμη φορά είναι άξια συγχαρητηρίων τα μέλη του Συλλόγου που έχουν αποδείξει πολλές φορές ότι είναι αλληλέγγυα προς τον συνάνθρωπό τους που έχει ανάγκη από υποστήριξη και βοήθεια.
0 Σχόλια
Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.
Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.