Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εμπορικός Σύλλογος Γιαννιτσών: Η αλλαγή του ωραρίου στο λιανεμπόριο δεν ισχύει για την Π.Ε. Πέλλας



Είναι γνωστό ότι από σήμερα Δευτέρα, οι ανεμβολίαστοι θα πρέπει να «ξεχάσουν» θέατρα και σινεμά, μουσεία, εκθέσεις και συνέδρια, γυμναστήρια και γήπεδα. Επίσης ανακοινώθηκε νέο ωράριο στα καταστήματα και κυλιόμενο ωράριο σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, αλλά και «μπλόκο» σε ανεμβολίαστους πολίτες από τους κλειστούς χώρους

Όμως, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Γιαννιτσών, Παναγιώτη Σαραφούδη, η αλλαγή του ωραρίου στο λιανεμπόριο που αποφασίστηκε στο πλαίσιο των νέων μέτρων κατά του κοροναϊού, δεν ισχύει για την Π.Ε. Πέλλας. "Στα καταστήματά μας ισχύει το ωράριο που ανακοινώσαμε για την περίοδο αυτή", τονίζει ο κ. Σαραφούδης, ο οποίος προέβη στην διευκρίνηση αυτή ώστε να μην προκληθεί σύγχυση στους καταστηματάρχες.

Το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων είναι το εξής:
ΔΕΥΤΕΡΑ: ΠΡΩΙ 09:00 -14:30       ΑΠΟΓΕΥΜΑ: ΚΛΕΙΣΤΑ
ΤΡΙΤΗ: ΠΡΩΙ 09:00 -14:00             ΑΠΟΓΕΥΜΑ: 17:30- 20:30
ΤΕΤΑΡΤΗ: ΠΡΩΙ 09:00 -14:30       ΑΠΟΓΕΥΜΑ: ΚΛΕΙΣΤΑ
ΠΕΜΠΤΗ: ΠΡΩΙ 09:00- 14:00        ΑΠΟΓΕΥΜΑ: 17:30- 20:30
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: ΠΡΩΙ 09:00- 14:00 ΑΠΟΓΕΥΜΑ: 17:30- 20:30
ΣΑΒΒΑΤΟ: ΠΡΩΙ 09:00 -14:30      ΑΠΟΓΕΥΜΑ: ΚΛΕΙΣΤΑ
ΚΥΡΙΑΚΗ: ΚΛΕΙΣΤΑ
Όπως αναφέρει ο  πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Γιαννιτσών, "στηρίζοντας την αγορά της πόλης μας… επενδύουμε στο μέλλον των παιδιών μας και στην υγεία όλων μας. Παραμένουμε ασφαλείς- Παραμένουμε Γιαννιτσά! Με την υπογραφή- εγγύηση όλων των μαγαζιών της πόλης μας!"

Σε ποιους Δήμους ισχύει το νέο ωράριο
Σύμφωνα με το ΦΕΚ, το νέο ωράριο με έναρξη λειτουργίας στις 10.00 και λήξη στις 21.00 αφορά στις εξής περιοχές:
- Στην Περιφέρεια Αττικής, πλην της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων.
- Στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης.
- Στους Δήμους Πατρέων, Ηρακλείου Κρήτης, Λάρισας, Βόλου, Ιωαννιτών, Τρικκαίων, Χαλκίδας, Σερρών, Αλεξανδρούπολης, Ξάνθης, Κατερίνης, Αγρινίου, Καλαμάτας, Καβάλας, Χανίων, Λαμίας, Κομοτηνής, Ρόδου, Δράμας, Βέροιας και Κοζάνης. Εννοείται ότι, οι τοπικοί Εμπορικοί Σύλλογοι μπορούν να καθορίσουν τα δικά τους ωράρια, εντός του παραπάνω πλαισίου ωραρίου.

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.