Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η τελετή αφής της Αλεξανδρείου Φλόγας στον Αρχαιολογικό χώρο της Πέλλας (βίντεο)



Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στον αρχαιολογικό χώρο της Πέλλας  η τελετή Αφής της Αλεξανδρείου Φλόγας. Η εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Πέλλας σε συνεργασία με την Εφορία Αρχαιοτήτων Πέλλας και την Οργανωτική Επιτροπή του Διεθνούς Μαραθωνίου "Μέγας Αλέξανδρος", άρχισε στις 11.30 με το άναμμα του βωμού από την πρωταθλήτρια από την Πέλλα Πολυνίκη Εμμανουηλίδου  και την παράδοσή της στο Δήμαρχο Πέλλας Γρηγόρη Στάμκο. Ακολούθησε λαμπαδηδρομία μέσα στην Πέλλα με συνοδούς λαμπαδηδρόμων αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών , με διέλευση από το Αρχαιολογικό Μουσείο και υποδοχή στην κεντρική πλατεία της Πέλλας, χώρο εκκίνησης του Μαραθωνίου δρόμου και τελικό προορισμό το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, στην παραλία της Θεσσαλονίκης.
Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Δήμαρχος Πέλλας, Γρηγόρης Στάμκος και εκπρόσωποι της Εφορείας Αρχαιοτήτων Πέλλας και της Υπευθύνου Οργανωτικής Επιτροπής.                     
 
Την εκδήλωση πλαισίωσε μουσικά το Αλεξάνδρειο Δημοτικό Ωδείο Γιαννιτσών, με την δασκάλα κ. Σοφία Εμμανουηλίδου που ερμήνευσε τον Ολυμπιακό Ύμνο με φλάουτο. 
telafis
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Ρε Στάμκο επιτέλους ήρθες στην Πέλλα αύριο στον μαραθώνιο πόση αθλητές θα πέφτουν στης τρύπες αναρωτηθηκες ποτέ? αύριο όταν δώσεις την εκκίνηση να προσέχεις μην στραμπουλιξης κανένα πόδι κ σε τρέχουμε στους γιατρούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.