Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έκλεψαν τη σημαία από το μνημείο μάχης της Άρνισσας (φωτο)



Η Ελληνική σημαία στο μνημείο μάχης της Άρνισσας δεν κυματίζει πλέον
 
Δυστυχώς για ακόμη μια φορά άγνωστος ή άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες, ιερόσυλοι, κατέβασαν και έκλεψαν τη Σημαία που τοποθετήθηκε  καινούργια πρόσφατα κατά την ημέρα εκδήλωσης μνήμης 5-11-2021 στο  Μνημείο Πεσόντων Μάχης της Άρνισσας  στην είσοδο του χωριού μας. 
Η αλήθεια είναι ότι δυστυχώς ελάχιστοι δίνουν την απαραίτητη προσοχή στο μνημείο περνώντας καθημερινά από εκεί ώστε να παρατηρήσουν αν έχει κάποια φθορά ή δουν κάτι ύποπτο στο μνημείο όπως επίσης και στον εξοπλισμό της  φωτοβολταϊκής ανεμογεννήτριας που τοποθετήθηκε πρόσφατα  για τον φωτισμό του μνημείου. 
Έχει γίνει πρόταση εδώ και πολύ καιρό  να γίνει αξιοποίηση του χώρου να φτιαχτεί κάποιο εκκλησάκι ,κιόσκι, βρύση και παγκάκια σαν σημείο στάσης ξεκούρασης  για διερχόμενους οδηγούς και ταξιδιώτες.. αναμένουμε να υλοποιηθεί και αυτό.

Κώστας Δάμος
 

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.