Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Βόρας-Καϊμάκτσαλαν στρώνει ''άσπρο χαλί''



Αδιαμφισβήτητα το Χιονοδρομικό Κέντρο Βόρας- Καϊμάκτσαλαν, είναι διαχρονικά πόλος έλξης εκατοντάδων επισκεπτών και φίλων της χιονοδρομίας. Στο ψηλότερο κέντρο χειμερινών σπορ της Ελλάδας τα πρώτα χιόνια έπεσαν όπως βλέπετε στις φωτογραφίες και το Χιονοδρομικό ετοιμάζεται να υποδεχθεί τους πρώτους επισκέπτες.






 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Ωραία πράματα, όπως πρέπει να είναι αυτή την εποχή. Μακάρι και ο Δεκέμβριος να βγει φυσιολογικός μια χρονιά και όχι +15/+20 τα μεσημέρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με απογοητεύει ότι κάθε χρόνο όλο και πιο αργά πέφτει αρκετό χιόνι για χιονοδρομία και μικραίνει η σεζόν. Επίσης, Νοέμβριο μήνα που ρίχνει αρκετό νερό δεν έχει αρνητικές θερμοκρασίες ούτε εκεί πάνω για να γίνει χιόνι και να διατηρηθεί. Όταν πέφτει η θερμοκρασία από μέσα Δεκεμβρίου και μετά, τότε αρχίζει η ανομβρία μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου! Μόλις το Φεβρουάριο - Μάρτιο ρίχνει οριακή ποσότητα που διαρκεί για λίγες εβδομάδες. Τις γιορτές εδώ και πάνω από 10 χρόνια δεν έχει ρίξει αρκετό χιόνι. Ας ελπίσουμε ότι φέτος για το χιονοδρομικό ο χειμώνας θα είναι όπως πριν 15 - 20 χρόνια.

      Διαγραφή
    2. και οι τιμές νορμάλ.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.