Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εκατόν πέντε κρούσματα κορωνοϊού στην ΠΕ Πέλλας



Το τελευταίο 24ωρο επιβεβαιώθηκαν ακόμη 6.667 νέα κρούσματα του κορωνοϊού στη χώρα μας, όπως αναφέρει η γραπτή ανακοίνωση του ΕΟΔΥ, το απόγευμα της Δευτέρας (29/11). Εκατόν πέντε από αυτά εντοπίσθηκαν στην ΠΕ Πέλλας. Αναλυτικά η γεωγραφική κατανομή σε όλη την Ελλάδα:


 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

8 comments:

  1. Δεν τους φτάνει που μας δίνουν εμβόλια που δεν πιάνουν τις μεταλλάξεις μη επικαιροποιημενα και κάναμε και 3 δόσεις τώρα θέλουν να το βάλλουν και σε μικρά παιδιά αυτό που πιάνει αν πιάνει το πρώτο στέλεχος. Δεν είναι στα καλά τους οι ακαταδιωκτοι. Αν είναι όλα όπως τα λένε γιατί το θέλουν το ακαταδιωκτο; έλεος πια. Ποιος από τους φωστήρες θα βάλλει την υπογραφή του για εμβόλιο στα μικρά παιδιά; κάνεις; να το κάνουν στα παιδιά τους οι φωστήρες. Και είμαι και πολύ ευγενική. Κάτω τα χέρια τους από τα μικρά παιδιά. Εμείς σαν μεγάλοι πήραμε το ρίσκο και εμβολιαστηκαν πάρα την μερική προστασία του, γίναμε πειραματόζωα τα παιδιά μας δεν θα τα κάνουμε όσο και να γαβγίζουν οι πετσοταισμενοι δημοσιογράφοι, και οι μαι τα οι στα κανάλια. Μας έχουνε πριξει τα συκώτια έλεος πια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ ούτε στους εφιάλτες σου δεν κάνεις εμβόλιο, ασε τον πρόλογο ψεκάκι.

      Διαγραφή
    2. Μάλλον είσαι πανηλιθιος και δεν κατάλαβες τίποτε τέτοια μόρφωση έχεις τέτοια γράφεις. Έμαθες την λέξη ψεκακι και την γράφεις κάθε μέρα λυπάμαι για σένα δεν ξέρεις τι σου γίνεται αμορφωτε.

      Διαγραφή
    3. Εγώ κυρία μου που είμαι μορφωμένος και μάλιστα όσο δεν φανταζεσαι θα μου επιτρέψεις να έχω τις οποίες ενστάσεις μου για την προσωπικότητα σου. Αν αισθάνεσαι πειραματόζωο μπορείς να πας 'η να πνιγείς, 'η να απαιτήσεις το αντίδοτο του εμβολιου ώστε να μην αισθάνεσαι ενοχές. Εγώ που εμβολιαστηκα τρις αισθάνομαι υπέροχα και ασφαλής, έχοντας όμως τον φόβο μήπως με μολύνεις εσυ με την λοίμωξη και γι' αυτόν τον λόγο λαμβάνω όλα τα μέτρα προστασίας και κάνω συχνά τεστ. Για τα παιδιά μου θα μου επιτρέψεις να λάβω υπ' όψιν μου την γνώμη των ειδικών, της επιστήμης και όχι την δική σου. Καληνύχτα και κοιμήσου άφοβα γιατί τα έκδοχα και η δραστικη ουσία του εμβολίου που έκανες έχουν ήδη αποβληθεί από τον οργανισμό σου. Δεν σου το είπε τουτο ποτέ ο γιατρός σου 'η είσαι αυτοδίδακτη ιατρός η ίδια;

      Διαγραφή
    4. Ενω εσυ που εχεις μορφωση απαιτεις απο την επιστημη να κανει μαγικα.Να καθεσαι στην καναπεδαρα σου και να περιμενεις να σου φερουν το σουπερ εμβολιο που κανει τα παντα τελεια.
      Τεμπελχαναδες αχρηστοι επιστημονες.Ουτε ενα εμβολιο της προκοπης.Αν ησουν εσυ στη θεση τους θα εβγαζες μια εμβολιαρα που ταυτοχρονα θα θεραπευε τα παντα.Τι να λεμε.
      Εσυ να εμπιστευεσαι τις εξωπραγματικες γνωσεις σου.Μην ακουσεις τους επιστημονες.πανε τελειωνουν μια σχολη 5 χρονια.μετα δυο τρια μεταπτυχιακα, μετα ενα δυο διδακτορικα, μετα δουλευουν στα καλυτερα εργαστηρια του κοσμου απο το πρωι ως το βραδυ κανοντας αδιακοπη ερευνα και νομιζουν οτι τα ξερουν ολα.καραγκιοζηδες.
      Εγω μαζι σου.Φαινεσαι μορφωμενη.Οχι σαν αυτους τους χαζους.

      Διαγραφή
  2. Να και αν κάνετε το εμβόλιο, Να και αν δεν το κάνετε!! Ο καθένας κάνει ότι θέλει. Φτάνει να μαλώνετε.....
    ΥΓ Να μην φωνάζουν όμως οι ανεμβολιαστοι όταν τους ζητούν το Rapid για την είσοδο τους!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όσο ο κόσμος διχάζεται αυτοί κάνουν την δουλειά τους,της οποίας τα αποτελέσματα θα φανούν πολύ σύντομα,και θα τα νοιώσουμε όλοι μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εμβολιασου να μη διχαζομαστε. Να μαζευτούμε μετα να παμε να τους κυνηγήσουμε ενωμένοι.
    Ως τοτε μην παριστάνεις τον σοφο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.