Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συλλήψεις για παράνομη υλοτομία στο Κιλκίς - Απρόκλητη επίθεση στους δασικούς υπαλλήλους



Παράνομη υλοτομία 45 ατόμων δρυός, όγκου περίπου 25 χ.κ.μ., στο Δασικό Σύμπλεγμα Κρουσσίων (Δημόσιο Δάσος Ελληνικού) εντόπισαν οι δασικοί υπάλληλοι του Δασαρχείου Κιλκίς και με διακριτική παρακολούθηση, εδώ και τέσσερες μήνες, συνέλαβαν τους δύο δράστες, έναν ημεδαπό και έναν αλλοδαπό, κατασχέθηκαν τα ξύλα ένα αλυσοπρίονο και ένα τρακτέρ.

Μετά τον εντοπισμό τους και ενώ οι δασικοί υπάλληλοι μετέφεραν το κατασχεμένο αλυσοπρίονο στo κτίριο που στεγάζεται το Δασαρχείο Κιλκίς, στην είσοδο της πολυκατοικίας δέχτηκαν απρόκλητη επίθεση από τον πατέρα του ημεδαπού και προσπάθεια αρπαγής του κατασχεθέντος αλυσοπρίονου. Τελικά αφού προκλήθηκε αναστάτωση τόσο στην Υπηρεσία όσο και στην γύρω γειτονιά, με την συνδρομή της αστυνομίας που κλήθηκε από τους υπαλλήλους, αποκαταστάθηκε η τάξη.

Ο Δασάρχης Κιλκίς τονίζει ότι οι Δασικοί Υπάλληλοι δεν πτοούνται από απειλές και προσπάθειες τρομοκράτησης κατά την εκτέλεση του καθήκοντός τους που είναι η προστασία, διαχείριση και ανάπτυξη του δασικού πλούτου της περιοχής, αν και εκτελούν το έργο τους, χωρίς να λογαριάζουν κόπο και καιρικές συνθήκες, με λίγα μέσα, χωρίς κάλυψη των υπερωριών και των περιπόλων που απαιτούνται, αφού οι πιστώσεις έχουν εξαντληθεί από τον Οκτώβριο.
 

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Afta.na.ta.vlepouni.topiki.dasiki.pou.exoun.rimaxi.to.dasos.tis.anatolikis.almopias.i.paranomi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αναμεσα Αψαλο πολυκαρπη χαμος καθε μερα αλλα παιζουν σπιτακια στην Αρμόδια υπηρεσία

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.