Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τέσσερις τραυματίες σε τροχαίο στη ΝΕΟ Γιαννιτσών – Μαυροβουνίου (φωτο)



Οι οδηγοί και δύο επιβάτες οχημάτων ΙΧ τραυματίσθηκαν σε τροχαίο ατύχημα το απόγευμα της Πέμπτης στη ΝΕΟ Γιαννιτσών – Μαυροβουνίου λίγο πριν τη διασταύρωση Καλής. 
Αρχικά συγκρούσθηκαν πλαγιομετωπικά δύο αυτοκίνητα στα οποία προσέκρουσε ένα τρίτο όχημα που ακολουθούσε. Το αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να τραυματισθούν ο 22χρονος οδηγός του πρώτου οχήματος από το Μάνδαλο, ο 55χρονος οδηγός του δεύτερου οχήματος από τον Προφήτη Ηλία και οι δύο επιβάτες που επέβαιναν σε αυτό, η σύζυγος και το 12χρονο κορίτσι τους. 
Όλοι οι τραυματίες (τέσσερις στο σύνολο) μεταφέρθηκαν αρχικά στο νοσοκομείο Γιαννιτσών και στη συνέχεια οι δύο οδηγοί σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης, όπου και νοσηλεύονται.
Για τον απεγκλωβισμό των τεσσάρων ατόμων από τα δύο αυτοκίνητα επιχείρησαν πέντε Πυροσβέστες με δύο οχήματα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής.
Τις συνθήκες του ατυχήματος ερευνά το Τμήμα Τροχαίας Έδεσσας.

Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας
"Πυροσβεστικό Σώμα
@pyrosvestiki
Ολοκληρώθηκε #απεγκλωβισμός 4 ατόμων από 2 Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητα και παραδόθηκαν στο ΕΚΑΒ, συνεπεία τροχαίου, στο 15 χλμ της Επ. Οδ. Έδεσσας – Γιαννιτσών. Επιχείρησαν 5 #πυροσβέστες με 2 οχήματα.
9:02 μ.μ. · 25 Νοε 2021"


Φωτο: edessaikoskosmos.gr

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.