Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ψηφιακή εκδήλωση της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας με θέμα την κυβερνοασφάλεια στον χώρο εργασίας - Μεταξύ των ομιλητών ο Γ. Παπαπροδρόμου



«Κυβερνοασφάλεια στον χώρο εργασίας» είναι ο τίτλος της πρώτης ψηφιακής εκδήλωσης που διοργανώνει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και η Αντιπεριφέρεια Ψηφιακής Διακυβέρνησης στο πλαίσιο των «Δράσεων Ψηφιακής Κουλτούρας».
Η ημερίδα πραγματοποιείται στο πλαίσιο των στοχευμένων δράσεων και ενεργειών που υλοποιεί η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και η Αντιπεριφέρεια Ψηφιακής Διακυβέρνησης με στόχο την ενημέρωση του κοινού και τη δημιουργία ψηφιακής κουλτούρας σε όλες τις εκφάνσεις της καθημερινότητας του πολίτη. Φιλοδοξία και στόχος της είναι η ανάδειξη καλών πρακτικών και ανταλλαγής απόψεων, με στόχο την πρόληψη κινδύνων στον κυβερνοχώρο σε θέματα οργάνωσης και καθημερινής πρακτικής στη δημόσια διοίκηση.
Η ημερίδα απευθύνεται σε στελέχη του Δημοσίου και εστιάζεται στη καθημερινότητα, καθώς και σε πρακτικές που διασφαλίζουν και ενισχύουν τη πολιτική ασφάλειας του κάθε Οργανισμού.

Βασικοί ομιλητές της πρώτης ημερίδας θα είναι ο Γιώργος Παπαπροδρόμου, Υποστράτηγος Ε.Α. και πρώην Διευθυντής της Διεύθυνσης της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και ο Κωνσταντίνος Χειλάς, Πρόεδρος του τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής, Υπολογιστών και Τηλεπικοινωνιών της Σχολής Μηχανικών του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδας, οι οποίοι θα αναπτύξουν τις θεματολογίες τους και θα συνδράμουν σε αυτή την προσπάθεια, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας και ο Πρόεδρος της ΠΕΔ-ΚΜ Ιγνάτιος Καϊτεζίδης.

Η Αντιπεριφέρεια Ψηφιακής Διακυβέρνησης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας αντιμετωπίζει με ιδιαίτερη σοβαρότητα το θέμα της Κυβερνοασφάλειας, ειδικά τα τελευταία δύο χρόνια που ο ψηφιακός μετασχηματισμός εξελίσσεται και έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι στην καθημερινότητα όλων.

Στο πλαίσιο αυτό:
-Ανανέωσε και ανανεώνει τις τεχνικές υποδομές ανά τακτά χρονικά διαστήματα.
-Ανανέωσε τον ηλεκτρονικό εξοπλισμό όλων των υπαλλήλων σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες.
-Σχεδιάζει εξειδικευμένες υπηρεσίες ασφάλειας σε κομβικούς τομείς.
*Όποιος επιθυμεί να παρακολουθήσει την εκδήλωση, που είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου στις 11.30 το πρωί, μπορεί να κάνει κλικ στο https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_tDNJbQnORjaqgRj7Ikzx6A



 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.