Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κιλκίς: 11 μαθητές κινδυνεύουν να χάσουν χρονιά εξαιτίας των αρνητών γονέων



Γονείς 11 μαθητών σχολείων του νομού Κιλκίς, αρνητές της πανδημίας, της μάσκας και των εμβολίων, δεν επιτρέπουν στα παιδιά τους να παρακολουθήσουν μαθήματα. Πρόκειται για εννέα μαθητές δημοτικών σχολείων και δύο από τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, ο ένας εκ των δύο κινδυνεύει να χάσει για δεύτερη φορά την σχολική χρονιά.

Σύμφωνα με εκπαιδευτικούς, την τρέχουσα σχολική χρονιά η κατάσταση είναι ηπιότερη αναφορικά με τις αντιδράσεις γονέων, σε σχέση με την περασμένη σχολική περίοδο, όπου υπήρξαν και περιπτώσεις επιθετικής αλληλογραφίας των αντιδρώντων γονέων σε καθηγητές-διευθυντές σχολείων.

Το ποσοστό των εμβολιασμένων μαθητών στον νομό ανέρχεται στο 15%, ενώ μεγάλο είναι γενικά το ποσοστό των ανεμβολίαστων κατοίκων, το οποίο κυμαίνεται στο 54%. 


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Την ανευθυνότητα και επιπολαιότητα των γονιών την πληρώνουν τα παιδιά!!!!δηλαδή τι θα πάθαιναν αν έκαναν τεστ και φορούσαν μάσκα???ας μείνουν τώρα από απουσίες!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λες για τεστ!!!!!!!!!! Να βάλουν στην μύτη τους τον....σατανά να τους τσιμπήσουν τον εγκέφαλο!!!! ....αυτά λένε αλλά το πρόβλημα δεν είναι αυτό δεν θέλουν και την μάσκα!!! Λένε ότι με την μάσκα τους ελέγχουν, έχουν κάνει τέτοια ζημιά στα παιδιά τους που θα το βρουν μπροστά τους από τα ίδια όταν μεγαλώσουν και καταλάβουν τι ζώα γονείς ήταν και για όλα αυτά το πρώτο λόγο έχει ο ... ταλιμπαν ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ήδη πολλά από τα παιδιά αυτά που στερούνται την σχολική αίθουσα έχουν εκδηλώσει διαταραχές διαφόρων τύπων,"αμαρτίες γονέων παιδευουσι τέκνα".ο θεός να τους φωτίσει

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.