Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αθωώθηκε ομόφωνα μετά από 14 χρόνια αστυνομικός από την Αλμωπία που κατηγορούνταν για αποπλάνηση ανηλίκου



Μεγάλη δικαίωση μετά από 14 χρόνια για 64χρονο συνταξιούχο αστυνομικό από την Αλμωπία.
Συγκεκριμένα, ο 64χρονος που αντιμετώπιζε την κατηγορία αποπλάνησης ανηλίκου κάτω των 15 ετών κρίθηκε σήμερα ομόφωνα αθώος από το Μικτό Ορκωτό Θεσσαλονίκης.
Η εν λόγω υπόθεση είχε λάβει χώρα το 2007, σε περιοχή της Ημαθίας όταν ο αστυνομικός υπηρετούσε ως αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. σε υπηρεσία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πέλλας και διέμενε στην Κρύα Βρύση. Τότε είχε καταγγελθεί για αποπλάνηση σε βάρος μιας 12χρονης σε συγγενικό σπίτι και από τότε μέχρι σήμερα ταλαιπωρείται δικαστικά με ότι αυτό συνεπάγεται για την προσωπική του ζωή, την ψυχολογία του, την υγεία του και την θέση του στην κοινωνία.
Σήμερα όμως ήλθε η λύτρωση για τον ίδιο, καθώς κρίθηκε ομόφωνα αθώος και αποκαταστάθηκε, έστω και με πολυετή καθυστέρηση, η αναμφίβολα τρωθείσα σε τέτοιου είδους ποινικής και κοινωνικής απαξίας υποθέσεις–  ατομική, οικογενειακή, επαγγελματική και κοινωνική του υπόληψη. 

Αντώνης Ξυλουργίδης: "Παραδίδεται στην κοινωνία αθώος μετά από 14 χρόνια ταλαιπωρίας"
"Σήμερα για μας είναι μια ξεχωριστή, μια ιδιαίτερη ημέρα, καθώς παραδίδουμε στην κοινωνία με ομόφωνη απόφαση έναν αθώο άνθρωπο που ταλαιπωρείται άδικα εδώ και 14 χρόνια, μετά από μια εξαντλητική διαδικασία εξαιτίας των πολλών αναβολών της δίκης ", μας λέει ο δικηγόρος του 64χρονου συνταξιούχου αστυνομικού, Αντώνης Ξυλουργίδης, προσθέτοντας: "Μετά από τόσα χρόνια κατασυκοφάντησης και λοιδορίας ένας άνθρωπος βρίσκει το δίκιο του και μπορεί να συνεχίσει την ζωή του ήρεμα και πάνω από όλα δικαιωμένος για αυτό που τόσο άδικα υπέστη στη ζωή του για μεγάλο χρονικό διάστημα".  

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.