Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αδικήματα και συμβάντα τελευταίου 24ωρου στην Κεντρική Μακεδονία



Σύμφωνα με την Αστυνομία τα αδικήματα και συμβάντα του τελευταίου 24ωρου που απασχόλησαν τις υπηρεσίες της Κεντρικής Μακεδονίας (πλην Θεσσαλονίκης):
Σέρρες
Συνελήφθη χθες (23 Δεκεμβρίου 2021) το μεσημέρι, σε περιοχή των Σερρών από αστυνομικούς του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Βισαλτίας, ημεδαπός άνδρας καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα τις πρώτες πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας εισήλθε παράνομα σε Ιερό Ναό, όπου προκάλεσε φθορές χωρίς να αφαιρέσει οτιδήποτε. Επιπλέον, από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι βραδινές ώρες της προηγούμενης ημέρας, αφαίρεσε από όχημα που βρίσκονταν σταθμευμένο σε αυλή οικίας το χρηματικό ποσό των 30 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του παθόντα. 

Ημαθία
Συνελήφθη χθες (23 Δεκεμβρίου 2021) το πρωί  από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, με τη συνδρομή και των αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 1 κυνηγετικό όπλο με κομμένη κάννη και 3 φυσίγγια κυνηγετικού όπλου, που κατείχε παράνομα. Επίσης, από την αυλή της οικίας του κατασχέθηκαν 17 κάλυκες φυσιγγίων που εντοπίστηκαν. 

Συνελήφθη χθες (23 Δεκεμβρίου 2021) το πρωί από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας με τη συνδρομή και των αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, ημεδαπός άνδρας, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 7 ετών και 1 μήνα, για τα αδικήματα της ληστείας, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας. 

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.