Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΔΕΔΔΗΕ: Πρόσληψη ενός Ηλεκτροτεχνικού Δικτύων ΔΕ στην περιοχή ΈδεσσαςΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ΄αριθμ. ΣΟΧ3/2021 
Για την πρόσληψη εποχικού προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (Ν.4643/2019)                

Ο ΔΕΔΔΗΕ, που εδρεύει στον Δήμο Αθηναίων, ύστερα από την υπ’ αριθμ. 59/2021 Απόφαση του Διευθύνοντος Συμβούλου του ΔΕΔΔΗΕ,  ανακοινώνει την πρόσληψη ενός  (1) ατόμου , με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου,  διάρκειας 8 (οκτώ) μηνών, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των μονάδων της Διεύθυνσης Περιφέρειας Μακεδονίας-Θράκης που εδρεύουν στο Νομό Πέλλας και συγκεκριμένα: 

ενός  (1)  Ηλεκτροτεχνικού Δικτύων  ΔΕ ,   για τις ανάγκες αυτής στην Περιοχή Έδεσσας που εδρεύει στο Νομό Πέλλας. Οι υποψήφιοι  πρέπει να είναι ηλικίας   από 18 έως 45 ετών. 

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν τις αιτήσεις τους , εντός δέκα (10) ημερολογιακών ημερών που αρχίζουν από την επόμενη ημέρας της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσης. Ανάρτηση ολόκληρης της ανακοίνωσης [μαζί με το «Παράρτημα ΣΟΧ ΔΕΔΔΗΕ» ]  θα γίνει στο κατάστημα της υπηρεσίας μας όπου προκηρύσσεται  η ανωτέρω θέση , στο δικτυακό τόπο του ΔΕΔΔΗΕ www.deddie.gr και στο χώρο των ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος του Δήμου Έδεσσας.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΔΕΔΔΗΕ A.E. ΣΟΧ 3/2021 (ΕΝΤΥΠΟ ΣΟΧ ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.)  και να την υποβάλουν , είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας ,  στην ακόλουθη διεύθυνση Περιοχή Έδεσσας, Κωνσταντινουπόλεως 93, 582 00, Έδεσσα, απευθύνοντάς την στον Τομέα Υποστήριξης , υπόψη κας Δουρβάνη Β.  (τηλ. Επικοινωνίας 2381050144), είτε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στην ηλεκτρονική διεύθυνση V.Dourvani@deddie.gr 
Η αίτηση συμμετοχής και η σχετική υπεύθυνη δήλωση του ν.1599/1986 (Α΄75) που θα υποβληθούν με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζονται υπογεγραμμένες, με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις ή υπεύθυνες δηλώσεις δεν γίνονται δεκτές. 
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Οι υποψήφιοι/ες πέραν των δικαιολογητικών που αναφέρονται στο Κεφάλαιο ΙΙ του «ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΔΕΔΔΗΕ ΣΟΧ», οφείλουν να υποβάλλουν και Υπεύθυνη Δήλωση του Ν.1599/1986, στην  οποία να δηλώνουν ότι δεν έχουν απασχοληθεί στη ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. ή σε εταιρεία του ομίλου ΔΕΗ (ΔΕΗ Α.Ε., ΔΕΗ  ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ Α.Ε., ΛΙΓΝΙΤΙΚΗ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ Α.Ε και ΛΙΓΝΙΤΙΚΗ ΜΕΛΙΤΗΣ Α.Ε.) και αν έχουν απασχοληθεί , να δηλώνεται η εταιρεία απασχόλησης με οποιαδήποτε σχέση εργασίας ( σύμβαση ορισμένου χρόνου 8μηνης διάρκειας, σύμβαση έργου, σύμβαση 60 ημερομισθίων, εκτός πρακτικής άσκησης), κατά την τελευταία 3ετία,από την λήξη της προθεσμίας υποβολής  των αιτήσεων, καθώς και τα χρονικά διαστήματα που απασχολήθηκαν.
Για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στην κα Β. Δουρβάνη, (τηλ. Επικοινωνίας : 23810-50144)

ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ/ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΔΕΣΣΑΣ
ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ   93, ΕΔΕΣΣΑ

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.