Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πενήντα κρούσματα κορωνοϊού στην ΠΕ Πέλλας


Το τελευταίο 24ωρο επιβεβαιώθηκαν ακόμη 4.345 νέα κρούσματα του κορωνοϊού στη χώρα μας, όπως αναφέρει η γραπτή ανακοίνωση του ΕΟΔΥ, το απόγευμα τoυ Σαββάτου (18/12). Πενήντα από αυτά εντοπίστηκαν στην ΠΕ Πέλλας.


 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Πολύ πρόωρο για ασφαλή συμπεράσματα όσον αφορά τις μολύνσεις. Τραγικός όμως ο αριθμός αρθροιστικα για το τελευταίο τρίμηνο στην περιοχή μας. Τώρα που πλησιάζουμε στις Άγιες μέρες χρειάζεται ακόμη μεγαλύτερη προσοχή όσον αφορά τα μέτρα που πρέπει να πάρουμε ως κοινωνία αλλά και ατομικά ώστε να περιορίσουμε την διασπορά. Επί πλέον εγκυμονεί και ο κίνδυνος από την νέα μεταλλαξη που σίγουρα είναι παρούσα. Τα προληπτικά μέτρα που οι επιστήμονες πρότειναν περί κλεισίματος των σχολείων, περί ελέγχου σε χώρους λατρείας, περί παρέμβασης στα μέσα μαζικής μεταφοράς πήγαν περίπατο. Αντίθετα την θέση τους πήραν ημίμετρα της πλάκας όπως αυτό της υποχρέωσης αρνητικού pcr κατά την είσοδο στην χωρα, δίχως την απαιτούμενη καραντίνα όλων των ταξιδιωτών ως υποπτων περιστατικών. Για την τραγική κατάσταση στα δημόσια νοσηλευτικά ιδρύματα δεν θα αναφερθώ γιατί μόνο θλίψη προκαλεί η διαχείριση. Εμένα δεν με νοιάζει τι είπε ο Τσιοδρας και ο Λύτρας. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι ότι κάθε μέρα χάνονται άδικα εκατοντάδες συνάνθρωποι μας, άσχετα αν στην μεγάλη τους πλειοψηφία είναι ανεμβολιαστοι. Οι αναμενόμενες με καρτερικότητα μελέτες για την συμπεριφορά της Όμικρον τρομάζουν τους πάντες διότι οχι απλα θα "ρίξει" το σύστημα αλλά θα το βάλει λουκέτο. Εννοείται ότι δεν θα αναφερθώ εκ νέου στους εμβολιασμούς διότι το θεωρώ τετριμμένο. Όσοι το κατάλαβαν καλώς. Όσοι όχι ας τους φυλάει ο Κύριος. Καλές γιορτές σε όλους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.