Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δ. Σταμενίτης: Δέσμευση Υφυπουργού Πολιτισμού & Αθλητισμού για χρηματοδότηση μελέτης κολυμβητήριου Γιαννιτσών



Με τον Υφυπουργό Πολιτισμού & Αθλητισμού κ. Αυγενάκη Λευτέρη συναντήθηκαν την Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021 ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Σταμενίτης Διονύσης και ο Δήμαρχος Πέλλας κ. Στάμκος Γρηγόρης. 
Με ατζέντα την κατασκευή δημοτικού κολυμβητηρίου στην πόλη των Γιαννιτσών που θα αναβαθμίσει την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και δυνατοτήτων στον τομέα του ερασιτεχνικού όσο και του μαζικού αθλητισμού στην περιοχή του Δήμου Πέλλας, ο Βουλευτής Πέλλας και ο Δήμαρχος Πέλλας ζήτησαν τη συνδρομή του Υφυπουργού προκειμένου το έργο να μπει σε τροχιά υλοποίησης. 
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης παρουσιάστηκαν τόσο οι λόγοι που καθιστούν αναγκαία την κατασκευή ενός τέτοιου έργου στο Δήμο Πέλλας όσο επίσης και οι δυνατότητες που υπάρχουν (δημοτική έκταση κτλ.). 
Από την πλευρά του ο Υφυπουργός κ. Αυγενάκης δεσμεύθηκε για τη χρηματοδότηση της μελέτης του έργου από το Πρόγραμμα Δημοσιών Επενδύσεων 2022 του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, αναγνωρίζοντας την αναγκαιότητα της κατασκευής ενός σημαντικού έργου στον τομέα των αθλητικών υποδομών του Δήμου Πέλλας. Ζήτησε από το Δήμαρχο Πέλλας κ. Στάμκο να εκκινήσει τις διαδικασίες για την κατάθεση τεχνικού δελτίου (προδιαγραφές κτλ.)  από πλευράς Δήμου Πέλλας ώστε σε δεύτερο χρόνο οι υπηρεσίες του Υπουργείου να προχωρήσουν στις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να εγκριθεί η χρηματοδότηση της μελέτης που αποτελεί και το πρώτο βήμα για την υλοποίηση του έργου. 
Από την πλευρά του ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Διονύσης Σταμενίτης ευχαρίστησε τον Υφυπουργό για την άμεση θετική ανταπόκριση στο αίτημα του Δήμου Πέλλας, τονίζοντας ότι με τη στενή συνεργασία και το συντονισμό των ενεργειών θα καταστεί δυνατή η δρομολόγηση των απαραίτητων ενεργειών για την κατασκευή του έργου. 

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

14 comments:

  1. Δεσμεύεστε για κάτι που δεν θα υλοποιήσετε,διότι απλά... δεν θα είσαστε η επόμενη κυβέρνηση! Εάν θέλετε να περισώσετε ,ότι μπορείτε να περισώσετε από την ξεφτιλισμένη σας υπόληψη,κάνετε κάτι για την Υγεία από αυτά που δεν αξιωθήκατε δύο χρόνια! Ο κόσμος πεθαίνει χωρίς ΜΕΘ,δίχως γιατρούς! Τώρα θυμηθήκατε το κολυμβητήριο!Και μη ξεχάσετε τα πρόστιμα από τα 100 των συνταξιούχων που εσείς πάλι για δεύτερη φορά εξαπατήσετε,να τα χαρίσετε στα κανάλιαν των κολλητών σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μεθ υπαρχουν οπως και εμβολια τα οποια ειναι ανοιχτα προς ολους!μηπως να μας δωσουν απο μια μεθ να εχουμε στο σπιτι μας!Να πατε να κανετε τα εμβολια αυτη ειναι η λυση ψεκασμενοι!!!

      Διαγραφή
    2. Να χρειαστεις μεθ χωρις κορονοιο. Σου το ευχομαι.

      Διαγραφή
    3. Προς 2.49
      Θα έλεγα ότι έχεις εγκεφαλική βλάβη...αν είχες εγκέφαλο.Μας πρήξατε με την βλακεία σας.
      Ο Ζήκος ΔΕΝ ξαναγίνεται πρωθυπουργός μπετόβλακα,συριζώο.

      Διαγραφή
  2. Η δικιά μας στη Σκύδρα τα έχει σπάσει με όλους.Πού να ζητήσει τέτοια έργα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι ο αυτοκρατορας που ζητησε μεσω του σταμενιτη θα παρει το τριτο το μακρυτερο.

      Διαγραφή
  3. ΠΡΟς ΤΟΝ 3.49! Από τίνος πολιτικό γραφείο απαντάς; Πρώτα επέβαλε στους ιερείς και ένστολους που χαιδεύει η κυβέρνηση σου να εμβολιαστουν! Εμεις ήδη έχουμε κάνει και την 3η δοση! Εχουμε παιδιά, μαθητές ανηλικους που δεν εμβολιαζονται,είναι ασπροστάτευτοι σε συγχωνευμένα σχολικά τμήματα 30 ατόμων και μετακινούνται στα σχολεία σε συνθήκες συνωστισμού! ΜΕΘ δεν έχουμε επαρκείς,είτε σε αρέσει είτε όχι! Πείσε πρωτα τους ιερείς να εμβολιαστούν και όλους όσους χαϊδεύετε! Ψεκασμένους αναζήτησε στον ιδεολογικό χωρο που προστατεύει ο αρχηγός σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με λυπεί ιδιαίτερα κύριε Σταμενίτη που είστε μηχανικός για ένα έργο εγκεκριμένο με την ΣΑΕ016 με προϋπολογισμό 2,5 εκατομμύρια και εσείς αναφέρεστε στις δυνατότητες που υπάρχουν (δημοτική έκταση κλπ. Τι τεχνικό δελτίο και δημοπράτηση μελέτης και κουραφέξαλα -ζήσε Μάη..- όταν όλα τα Γιαννιτσά και ιδιαίτερα ο τεχνικός κόσμος γνωρίζει ότι το 2003 δημοπρατηθηκε αλλά η κατασκευή δεν προχώρησε διότι το ελεγκτικό συνέδριο έκρινε ως μη σύννομη την δημοπράτηση του.Εξ,αυτού του λόγου ο κύριος ιωαννιδης υφυπουργός δεσμεύτηκε τότε την ένταξη του στο πρόγραμμα των ΣΔΙΤ, λόγω εκλογών δεν προχώρησε κλπ .Και εσείς ψάχνετε ψυλλους στα άχυρα.Κρίμα για την πόλη .Λυπάμαι για την εκπροσώπηση την άβολη και αναπολεσματικη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι επειδη ειναι μηχανικος νομιζεις οτι τα ξερει. Την τυφλα του ξερει. Κριμα που τον εκλεξαμε ως εκπροσωπο του τοπου μας, αλλα αυτος αποδειχθηκε εκπροσωπος της παρτυ του. Λυπαμαι.

      Διαγραφή
  5. με το κολυμβητηριο τις αριδαιας τι γινετε πληρωθηκαν ολοι και δεν εχουμε κολυμβητηριοι μονο στα χαρτια και βγαινει και μιλαει ο πρωιν δημαρχος οδοντιατρος το ποαιζει και συγγραφεας ξυπνηστεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  6. Πάλι απομηχανης θεός ο ψείρας τους αποκαθήλωσε ,τουτεστιντους ξεβρακωνει . Έργο εγκεκριμένο με μελέτη αυτοί θα στείλουν τεχνικό δελτίο για να χρημματοδοτηθει η μελέτη . Το ωραίο είναι που ο βουλευτης ευχαριστεί γιατί θα καταστεί δυνατή η δρομολόγηση των ενεργειών. Τόση ασχετηλα. Ντροπή. .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βρε καλος τους. Σταμενιτης-Σταμκος δυο αετοι σε δραση. Κυλησε το τεντζερης και βρηκε το καπακι οπως ελεγε και η γιαγια μου. Ο ενας πιο αποτυχημενος απο τον αλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είναι σαν την μελέτη του δρόμου Αλεξάνδρεια -Γιαννιτσά που απο το 2012 την φτιάχνει. Βρε Διονύση δεν καταλαβαίνεις ότι. μας θυμίζεις ότι οι μελέτες σου είναι σαν το γεφύρι της Άρτας.χαχαχαχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν παναλέτε εσείς, εκείνο που μετράει είναι ότι πολλοί το χάψανε εδώ άλλος λέει να έχει γεωθερμία, ο Νικ λέει ότι σύντομα θα υλοποιηθεί, ενώ ακόμα το τηγάνι είναι στην φωτια. Και το τεχνικό δελτίο είναι στην θάλασσα ..χαχαχα χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.