Τα πρόσωπα που αναλαμβάνουν σημαντικούς ρόλους στο Κίνημα Αλλαγής έγιναν γνωστά σήμερα, κατά τη συνεδρίασης της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος.
Ο νέος πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛΛ. Νίκος Ανδρουλάκης πρότεινε και οι βουλευτές συναίνεσαν να αναλάβει ως επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, ο Μιχάλης Κατρίνης.
Επίσης, ως Α' κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος αναλαμβάνει ο Κώστας Σκανδαλίδης και ο Β' η Νάντια Γιαννακοπούλου.
Νέα γραμματέας της Κ.Ο. η Ευαγγελία Λιακούλη, με αναπληρωτή της τον Γιώργο Αρβανιτίδη.
Ανδρουλάκης: Ένα κόμμα μακριά από πελατειακές και καθεστωτικές νοοτροπίες
Στην ομιλία του ο Ν. Ανδρουλάκης, μίλησε για τον «κοινό και αδιαπραγμάτευτο στόχο» που είναι «να ξανακάνουμε την παράταξη μεγάλη... να ξανακάνουμε το ΠΑΣΟΚ δύναμη ελπίδας για τις Ελληνίδες και τους Έλληνες».
Στην κατεύθυνση αυτή, ανακοίνωσε ότι ξεκινούν το επόμενο διάστημα, διαδικασίες αυτοοργάνωσης και ανασυγκρότησης του κόμματος «από τη βάση, σε κάθε πόλη, σε κάθε χωριό από άκρη σε άκρη της χώρας».
Αφού κάλεσε τους βουλευτές «να δημιουργήσουμε ένα κόμμα ανοιχτό και σύγχρονο, μακριά από πελατειακές και καθεστωτικές νοοτροπίες», δεσμεύθηκε πως το ΚΙΝ.ΑΛΛ. θα βρίσκεται «στην πρώτη γραμμή για την Ελλάδα της αξιοκρατίας, της διαφάνειας, της κοινωνικής δικαιοσύνης και της εθνικής αξιοπρέπειας».
3 Σχόλια
Θα δειξει
ΑπάντησηΔιαγραφήΕΣΥ ΤΟ ΚΑΘΑΡΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙΣ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΣΙΜΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΤΟΝ ΛΟΒΕΡΔΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΣΤΟΝ Β ΓΥΡΟ ΕΕΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ ΣΕ ΕΚΡΕΜΜΟΤΗΤΑ ΑΡΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΤΙΣ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΕΣ ΣΧΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΕΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟ ΠΑΛΙΟ ΚΑΙ ΒΡΩΜΕΡΟ ΚΙΝΑΛ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΟΣΙΛΙΑ ΝΑ ΤΟ ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ .ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΖΗΣΕ ΩΡΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΦιλε εχεις απολυτο δικιο εμεις που ζησαμε το ΠΑΣΟΚσε αλλες δεκαετιες αυτο που εχει απομεινει με αυτους που εχουν απομεινει ειναι ρεζιλι , και πιστευουν οτι θα ξαναγινει η μεγαλη παραταξη ,με ποιους με τους παραγοντες του παλαι ποτε σε καθε νομο? Αυτη θα ειναι η ανανεωση του χωρου? Ο κοσμος αναρωτηθηκαν γιατι εφυγε? Απο αυτους που μεινανε τους "καθαρους" .Οταν θα συγκηβερνησει με την ΝΔ να δω τι θα πουν οι εναπομειναντες που ο δημοκρατικος και προοδευτικος χωρος θα εχει αδειασει και θα εχουν μεινει αυτοι με τους παραγωντισμους τους να πουλανε μουρη μεταξυ τους ποιος την εχει ποιο μεγαλη την μαγκια.
ΑπάντησηΔιαγραφήΜη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.
Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.