Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΕΛΓΑ: Ξεκίνησαν οι πληρωμές για τις αποζημιώσεις από τον παγετό



100 εκατομμύρια ευρώ άρχισαν να πιστώνονται από τον ΕΛΓΑ για τις αποζημιώσεις των καταστροφών που έχουν υποστεί οι καλλιέργειες των αγροτών σε όλη την  Ελλάδα, τόσο από τον παγετό, όσο και από τις πλημμύρες. Ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ συνομίλησε με τον αγροτικό κόσμο του Κιλκίς και τόνισε ότι μέχρι και το Μάρτιο του 2021 θα αποζημιωθούν στο  100% όλοι οι αγρότες της επικράτειας.
80 παραγωγοί της ποικιλίας σταφυλιών Crimson σε Μουριές , Χέρσο , Πεδινό , δεν κατάφεραν φέτος να μαζέψουν ούτε ένα κιλό σταφύλια. Στην περιοχή των Μουριών από τα 937 στρέμματα που έχουν υποστεί ολική καταστροφή  έχουν δηλωθεί μέχρι αυτή τη στιγμή τα 600 στρέμματα.
Τα πρώτα ποσά θα καταβληθούν στις  7 Δεκεμβρίου, τα υπόλοιπα ποσά στις 23 Δεκεμβρίου. Σκοπός μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2021 να ολοκληρωθούν οι αποζημιώσεις των αγροτών σε όλη την επικράτεια. 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.