Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στην εντατική με πνευμονία ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας Χρήστος Σαρτζετάκης



Στο νοσοκομείο «ΛΑΪΚΟ» νοσηλεύεται από την Τετάρτη ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κος Χρήστος Σαρτζετάκης, λόγω πνευμονίας από εισρόφηση. Χτες κρίθηκε αναγκαίο ο πρώην ΠτΔ να νοσηλευτεί στη ΜΕΘ του νοσοκομείου εξαιτίας οξείας αναπνευστικής ανεπάρκειας. Όπως επισημαίνουν οι γιατροί, η κατάστασή του είναι σταθερή.

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Γιατι δεν γραφετε αν εκανε εμβολιο ή οχι;;μονο οταν ειναι ανεβλολιαστος γραφετε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί είσαι χαζός ρε φίλε. Ο 93 χρόνων πρ. ΠΤΔ νοσηλεύεται σε non covid μοναδα λόγω υποκειμένων νοσημάτων (ΧΑΠ, Στεφανιαίας νόσου, Κ/Α ανεπάρκειας, Νεφρικής δυσλειτουργίας) και είναι αρνητικός στην λοίμωξη. Καλή Χρονιά να έχουμε με λιγότερη βλακεία...

      Διαγραφή
    2. 92 ετών είναι ο άνθρωπος.Ξεκόλλα!

      Διαγραφή
  2. Βρε ταγαρια οταν πεθαινει καποιος 100 χρονων ομως,το λενε οτι ηταν ανεμβολιαστος κ εφυγε απο κοβιντ!!τωρα αποκλειετε ν εφυγε απο το εμβολιο;;;ή οσοι πεθαινουν απο κοβιντ ειναι ολοι υγειεστατοι;;;ξυπνατε προβαταααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άντε στα τσακίδια βρε τσέλιγκα που ακόμα δεν κατάλαβες ότι ο άνθρωπος ζει. Να αρμεγεις καθιστός 1'06 γιατί γονατιστός κινδυνεύεις από τον τραγο. Τι δεν κατάλαβες βρε ζώον; Ο άνθρωπος δεν έχει covid, αλλά θα στρώσετε σε λίγες βδομάδες όταν οι ανεμβολιαστοι πεθαίνετε στα παγκάκια των φαρμακείων γιατί τα νοσοκομεία τα κάνατε να βογκουν από πίεση..

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.