Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έδεσσα: Παρουσίαση μελέτης Open Mall



Ολοκληρώθηκε η μελέτη για την παρέμβαση στο κέντρο της Έδεσσας στο πλαίσιο του έργου του Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου (Open Mall) και παρουσιάστηκε στους υπηρεσιακούς παράγοντες, προκειμένου να γίνουν οι τελικές διορθώσεις και να παρουσιαστεί στην Επιτροπή Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού και το Δημοτικό Συμβούλιο Έδεσσας.
Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο ανάπλασης, που είναι προαπαιτούμενο για την υλοποίηση και των υπολοίπων δράσεων του Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου Έδεσσας. Τονίζεται ότι ο σχεδιασμός του προγράμματος βρίσκεται σε απόλυτη συνάφεια με τα υπόλοιπα έργα που σχετίζονται με την λειτουργική, αισθητική και οικονομική αναβάθμιση της πόλης, όπως η αποκατάσταση και επανάχρηση του Κανναβουργείου και η ενοποίηση του εμπορικού με το ιστορικό – τουριστικό κέντρο της πόλης.
Στη συνάντηση συμμετείχαν και εκπρόσωποι του Εμπορικού Συλλόγου Έδεσσας, που είναι εταίρος στο πρόγραμμα για δημιουργία Open Mall στην Έδεσσα.

Γραφείο Τύπου
Δήμου Έδεσσας

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.