Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κ. Καραμανλής: 1.000 ευρώ αποζημίωση στους επιβάτες δρομολογίων μεταξύ Αθήνας – Θεσσαλονίκης



Με ανακοίνωσή του το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, κάνει γνωστό ότι ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστας Καραμανλής επικοινώνησε με τη διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. (του Ομίλου Ferrovie dello Stato Italiane Group-FSI) και ζήτησε η εταιρεία να καταβάλει από 1.000 ευρώ αποζημίωση στους επιβάτες χτεσινών (24/1/2022) δρομολογίων στον άξονα Αθήνα-Θεσσαλονίκη και Θεσσαλονίκη-Αθήνα, για τη μεγάλη ταλαιπωρία τους.

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται πως: «Πράγματι, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. συμφώνησε να καταβάλει από 1000 ευρώ στους επιβάτες των αμαξοστοιχιών 885 Καλαμπάκα-Αθήνα, I/C 54 (Αθήνα-Θεσσαλονίκη), I/C 55 (Θεσσαλονίκη-Αθήνα), I/C 56 (Αθήνα-Θεσσαλονίκη) και I/C 57 (Θεσσαλονίκη – Αθήνα)».

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Αυτός 1000ευρώ ο μπουχος πρωθυπουργός 2.000 και η άλλη βουλευτρια της ΝΔ πρόστιμα λέει στους εγκλωβισμένους της Αττικής οδού.
    Μιλάμε για τσιρκολικι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΙΓΑ ΡΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΤΟ ΦΥΣΑΣ ΤΟ ΧΡΗΜΑ;

    ΑΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΣΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΑΙ
    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/politiki-prostasia/1052298_martyria-apo-treno-tis-kolasis-i-voithitiki-mihani-mas

    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΞΕΦΤΙΛΙΚΙΑ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.