728x90

Συμβάντα 24ωρου στην Κεντρική Μακεδονία


Σύμφωνα με την Αστυνομία τα αδικήματα και συμβάντα του τελευταίου 24ωρου που απασχόλησαν τις υπηρεσίες της Κεντρικής Μακεδονίας (πλην Θεσσαλονίκης):

Σέρρες
Συλλήψεις για καλλιέργεια και κατοχή κάνναβης
Συνελήφθησαν προχθές (19 Ιανουαρίου 2022) το βράδυ σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, δύο ημεδαποί άνδρες, καθώς σε δύο οικίες που χρησιμοποιούσαν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
- 328 γραμμάρια κάνναβης,
- 10 πλαστικά δοχεία με χώμα και φυτεμένους σπόρους κάνναβης, 
- 2 ζυγαριές,
- εξοπλισμός εσωτερικής καλλιέργειας κάνναβης (θερμόμετρο, λαμπτήρες κ.α.)
Επιπλέον, στην κατοχή του ενός ατόμου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Εξιχνίαση απάτης
Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τον Ιανουάριο του 2021, με το πρόσχημα πώλησης γεωργικών μηχανημάτων μέσω διαδικτυακής αγγελίας, απέσπασε από ημεδαπό το χρηματικό ποσό των 1.300 ευρώ, δήθεν για την αγορά των εν λόγω μηχανημάτων.

Εκτέλεση εντάλματος σύλληψης
Συνελήφθη χθες (20 Ιανουαρίου 2022) το απόγευμα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, αλλοδαπός άνδρας, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης και βίαιης προσαγωγής του Ανακριτή Αλεξανδρούπολης, για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Πιερία
Σύλληψη για κλοπή
Συνελήφθη χθες (20 Ιανουαρίου 2022) το πρωί σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, προχθές (19 Ιανουαρίου 2022) το πρωί στην Κατερίνη, αφαίρεσε από χώρο γραφείου ένα τσαντάκι ημεδαπού, που περιείχε το χρηματικό ποσό των 35 ευρώ, προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα, καθώς και 2 τραπεζικές κάρτες. Στη συνέχεια με τη χρήση μίας από τις κλεμμένες τραπεζικές κάρτες πραγματοποίησε ανέπαφες συναλλαγές αξίας 53 ευρώ.



 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code