Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συμβάντα 24ωρου στην Κεντρική Μακεδονία



Σύμφωνα με την Αστυνομία τα αδικήματα και συμβάντα του τελευταίου 24ωρου που απασχόλησαν τις υπηρεσίες της Κεντρικής Μακεδονίας (πλην Θεσσαλονίκης):
 
Κιλκίς - Θεσσαλονίκη
Συλλήψεις για ναρκωτικά
Συνελήφθη χθες (21 Ιανουαρίου 2022) το μεσημέρι σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έρευνα της οικίας του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
- ποσότητες κάνναβης βάρους 945 γραμμαρίων,
- κοκαΐνη βάρους 7,7 γραμμαρίων και 
- 2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας.
Επιπλέον, από την κατοχή του κατασχέθηκαν 2 κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσε για την παράνομη δραστηριότητά του.

Ημαθία
Συνελήφθη χθες (21 Ιανουαρίου 2022) το μεσημέρι σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έρευνα της οικίας του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ακατέργαστη κάνναβη και φυτικά αποσπάσματα κάνναβης βάρους 50 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Χαλκιδική
Σύλληψη για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων
Συνελήφθη χθες (21 Ιανουαρίου 2021) το μεσημέρι σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς διαπιστώθηκε να κατέχει στην οικία του, 10 κυνηγετικά όπλα, τα οποία είχε κατά περίπτωση μετατρέψει και αλλοιώσει τα στοιχεία τους, καθώς επίσης δεν τηρούσε τους όρους ασφαλούς φύλαξής τους. Επιπλέον, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 6 κάννες κυνηγετικών όπλων και διάφορα άλλα εξαρτήματα όπλων.

Σέρρες
Σύλληψη για παράβαση του τελωνειακού κώδικα
Συνελήφθη χθες (21 Ιανουαρίου 2022) το απόγευμα σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ένας αλλοδαπός άνδρας, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει παράνομα και να μεταφέρει σε όχημα, 19 φιάλες με συνολικά 15,4 λίτρα αλκοολούχων ποτών, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί. Τα λαθραία ποτά κατασχέθηκαν, όπως και το όχημα που χρησιμοποίησε.

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.