Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μαθητές του 2ου ΓΕΛ Γιαννιτσών συμμετείχαν σε διαγωνισμό φωτογραφίας του Μορφωτικού Ιδρύματος της ΕΣΗΕΜ-Θ (φωτο)



Στον διαγωνισμό Φωτογραφίας που διοργάνωσε το Μορφωτικό Ίδρυμα της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης, συμμετείχαν μαθητές του 2ου ΓΕΛ Γιαννιτσών.
Η έκθεση με φωτογραφίες του διαγωνισμού ξεκίνησε στην Αποθήκη Δ΄, στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης, στις 18-12-2021 και θα συνεχιστεί έως και τις 21-1-2022.

Σε σχετική ανάρτηση του σχολείου σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, επισημαίνονται τα εξής:
"Η μαθήτριά μας Αφεντούλη Κασσιανή και ο μαθητής μας Θεοδωρίδης Χρήστος και οι δύο της Α΄ λυκείου, είχαν την χαρά να συμμετέχουν σε ομαδική έκθεση φωτογραφίας, αφού οι φωτογραφίες που τράβηξαν ήταν μέσα στις 131 καλύτερες από τις 604 που υποβλήθηκαν στο διαγωνισμό Φωτογραφίας που διοργάνωσε το Μορφωτικό Ίδρυμα της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης. 
Οι φωτογραφίες ανήκουν στα πεδία Πολιτισμός, Κοινωνία και Εκπαίδευση. Στον ίδιο διαγωνισμό συμμετείχε και η μαθήτριά μας της Α΄ λυκείου Βογιατζόγλου Αναστασία.
Οι μαθήτριες και ο μαθητής μας έλαβαν μέρος στο διαγωνισμό αφού συμμετείχαν σε δύο διήμερα σεμινάρια που διοργάνωσε ο ίδιος φορέας στη Θεσσαλονίκη.
Η έκθεση ξεκίνησε στην Αποθήκη Δ΄, στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης, στις 18-12-2021 και θα συνεχιστεί έως και τις 21-1-2022".





 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.