Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μαθήματα κυκλοφοριακής αγωγής από την Τροχαία Πέλλας σε μαθητές-τριες του 2ου ΓΕΛ Γιαννιτσών (φωτο)



Μια καινοτόμα, ενδιαφέρουσα και χρήσιμη δράση υλοποιήθηκε στο σχολείο μας στις 18,19 και 20/1/2022  σε συνεργασία με την Τροχαία Γιαννιτσών. Με βιωματικό τρόπο, οι μαθητές/τριες και των τριών τάξεων ενημερώθηκαν για τα τροχαία ατυχήματα και την πρόληψή τους με την τήρηση του Κ.Ο.Κ. Φορώντας ειδικά γυαλιά βίωσαν την αντιληπτική ικανότητα του οδηγού σε κατάσταση μέθης. Επίσης, αφού γεύτηκαν σοκολατάκια με γέμιση λικέρ, τους έγινε αλκοτέστ αμέσως μετά την κατανάλωση της ελάχιστης αυτής ποσότητας αλκοόλης αλλά και μετά από την παρέλευση λίγων λεπτών για να δουν πώς αυτό αποτυπώνεται στο μηχάνημα μέτρησης. 
Τα παιδιά ενθουσιάστηκαν και συμμετείχαν ενεργά θέτοντας ερωτήσεις και προθυμοποιούμενοι να λάβουν μέρος στην προσομοίωση.
Ευχαριστούμε θερμά τον διοικητή του τμήματος Τροχαίας Πέλλας κ. Πλούγαρλη Βασίλειο Αστυνόμο Α΄   για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας και την άψογη συνεργασία μας καθώς και τους Ανθυπαστυνόμους Ανανιάδου Αντιγόνη και Κωνσταντινίδη Θεόδωρο καθώς και τον Αρχιφύλακα Ζαβουλάκη Νικήτα που με υπομονή και ευγένεια επανέλαβαν τη δράση σε κάθε τμήμα ξεχωριστά  τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας.

2ο ΓΕΛ Γιαννιτσών 
tr2gel
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.