Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σενάρια για μεταγραφή του συντοπίτη μας τερματοφύλακα Αντώνη Τσιφτσή στον ΠΑΟΚ



Αν ισχύει η φήμη για τον Ζίβκοβιτς, ο ΠΑΟΚ θα πάει για γκολκίπερ

Η έντονη κινητικότητα που υπήρχε στο θέμα του Πασχαλάκη έχει κοπάσει και ο διεθνής γκολκίπερ, τουλάχιστον, θα εξαντλήσει το συμβόλαιό του αν δεν ανανεώσει. 

Ωστόσο, εδώ και δύο μέρες υπάρχει μία έντονη φημολογία για ενδιαφέρον του Ατρομήτου για τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς για την οποία δεν έχει κάνει σχόλιο ούτε η πλευρά ΠΑΟΚ, ούτε εκείνη της ομάδας του Περιστερίου. Ο Σέρβος γκολκίπερ έχει συμβόλαιο που ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και είναι λογικό να ψάχνεται.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα metrosport.gr, σημαντικότερη παράμετρος είναι η εξής: Αν ο ΠΑΟΚ αποφασίσει να φύγει τώρα ο έμπειρος τερματοφύλακας, αυτό θα σημαίνει αυτόματα ότι θα κινηθεί για έναν τερματοφύλακα με σχετική εμπειρία ως λύση πίσω από τον Πασχαλάκη και πιθανόν με προοπτική μελλοντικά να γίνει βασικός.

 Η αλήθεια είναι ότι η φήμη για Ζίβκοβιτς συνοδεύεται και με σενάριο αγοράς του Αντώνη Τσιφτσή από τον Αστέρα. Ο ΠΑΟΚ είναι δεδομένο ότι παρακολουθεί τον τερματοφύλακα από τη Νέα Πέλλα και τον έχει σε εκτίμηση, αλλά ακόμη δεν υπάρχει πληροφορία ότι έχει κάνει οποιαδήποτε κίνηση προσέγγισης της ομάδας από την Αρκαδία.

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.