Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αποχωρεί από το πρωτάθλημα η Ελπίδα Έδεσσας



Με ανακοίνωσή του ο ΑΣ Ελπίδα Έδεσσας γνωστοποιεί στους φιλάθλους την αποχώρηση της ομάδας από το Πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣ Πέλλας, εξηγώντας παράλληλα τους λόγους που οδήγησαν σε αυτή τη δυσάρεστη για όλους απόφαση. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Ο Α.Σ. ΕΛΠΙΔΑ ΕΔΕΣΣΑΣ 1908 προς ενημέρωση του φιλάθλου κόσμου του και κατ'επέκταση ολόκληρου του φίλαθλου κοινού του Νομού Πέλλας σας ανακοινώνει την ΠΑΥΣΗ λειτουργίας του αγωνιστικού τμήματος για την ποδοσφαιρική σεζόν 2021-2022 μέχρι την ολοκλήρωση της. 
Οι λόγοι που μας οδήγησαν σε αυτή την απόφαση θα μπορούσαν να ήταν πάρα πολλοί, ο κυριότερος όμως είναι ότι η ομάδα μετά βίας θα συμπλήρωνε αποστολή για το Κυριακάτικο παιχνίδι με τον ΑΡΗ ΝΗΣΙΟΥ.
Σεβόμενοι λοιπόν την ιστορία του συλλόγου και τις ιδέες μας για το πώς πρέπει να λειτουργεί μια ποδοσφαιρική ομάδα αποφασίσαμε από κοινού, διοίκηση και παίκτες ( με αυτούς που πορευόταν η ομάδα το τελευταίο διάστημα) να διακόψουμε την συμμετοχή μας στο πρωτάθλημα της Α1 του Ν.ΠΕΛΛΑΣ.
Η εξέλιξη αυτή μας λυπεί ιδιαίτερα αλλά θεωρούμε ότι είναι ο ΜΟΝΟΣ τρόπος να προστατέψουμε το σύλλογο και τους νεαρούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι σε συνεργασία με άλλες ομάδες του Νομού θα συνεχίσουν να αγωνίζονται μέχρι το τέλος της ποδοσφαιρικής σεζόν 2021-2022!!! 
Η Διοίκηση του συλλόγου θα παραμείνει ενεργή και σε καμία περίπτωση δεν θα σταματήσει να τρέχει και να ενδιαφέρεται για θέματα που την απασχολούν τα τελευταία 2 χρόνια όπως η βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων στο γήπεδο του Κλεισοχωρίου και η ακόμα καλύτερη οργάνωση σε διοικητικό επίπεδο. 
Ευχαριστούμε τους ανθρώπους που μας βοήθησαν τη φετινή χρονιά και όλες τις ομάδες για την άψογη φιλοξενία τους!!! 
Επίσης θέλουμε να ενημερώσουμε όλους τους χορηγούς μας ότι θα συνεχιστεί η διαφήμιση τους και μέσα από την επίσημη σελίδα μας αλλά και από την οθόνη στην κεντρική πλατεία της Πόλης έως το τέλος της ποδοσφαιρικής σεζόν 2021-2022 και τους ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ!!! 
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ..... ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ. 

Με εκτίμηση: Δ.Σ ΕΛΠΙΣ ΕΔΕΣΣΑΣ

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.