Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εβδομήντα ένα κρούσματα κορωνοϊού στην ΠΕ Πέλλας


Το τελευταίο 24ωρο επιβεβαιώθηκαν ακόμη 12.108 νέα κρούσματα του κορωνοϊού στη χώρα μας, όπως αναφέρει η γραπτή ανακοίνωση του ΕΟΔΥ, το απόγευμα της Kυριακής (23/1). Εβδομήντα ένα από αυτά εντοπίστηκαν στην ΠΕ Πέλλας.


 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Ρε πόσο ηλίθιοι είστε όλοι στην αυτοδιοίκηση της Πέλλας; Κλείστε τα σχολεία για δύο ημέρες λόγω ψύχους. Τα παιδιά εκτός από τον κίνδυνο της μόλυνσης που έχει ως σύμμαχο τις χαμηλές θερμοκρασίες, κινδυνεύουν από βαρύ κρυολόγημα και πιθανή πνευμόνια λόγω ανοικτών παραθύρων και εναλλαγής υγρασιας-ξηρασιας. Πόσο μυαλό θέλει ρε;;;;;;; Αφιερωμένο: "Ξύπνα Βασίλη"!!! -Δημήτρης Ψαθάς-.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΟΜΑΔΑ ΣΤΑΜΚΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ Α.Ε ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΕ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΡΗΜΑΔΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΛΟΓΩ ΠΑΓΩΝΙΑΣ;ΘΑ ΑΡΩΣΤΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΙΧΕ -5 ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΧΛΙΑΡΑ.ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Σ ΟΛΑ ΑΝΙΚΑΝΟΙ.ΜΟΝΟ ΜΙΣΘΟ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΛΥΠΟΎΝΤΑΙ ΜΠΡΟΣ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.