Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θεσσαλονίκη: Νέα υπόθεση εκδικητικής πορνογραφίας έφτασε στη δικαιοσύνη



Μία ακόμα ιστορία εκδικητικής πορνογραφίας κατέληξε στα δικαστήρια. Μία γυναίκα κατήγγειλε τον πρώην σύντροφό της αλλά και τον φίλο του ότι δημοσίευσαν ροζ βίντεο, στο οποίο συμμετείχε η ίδια. Ο κατηγορούμενος υποστηρίζει, πάντως, ότι ο φίλος ήταν εκείνος ο οποίος υπέκλεψε το συγκεκριμένο βίντεο και το διακίνησε στο διαδίκτυο.
Η 34χρονη γυναίκα είδε αυτό το βίντεο με προσωπικές ευαίσθητες στιγμές που είχε με τον σύντροφό της στις αρχές του 2016 και τότε είχε προσφύγει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ενώ είχαν βρεθεί και τα ηλεκτρονικά ίχνη του φίλου του πρώην συντρόφου της και έτσι κατέστησαν και οι δύο κατηγορούμενοι.

Η παθούσα που κατέθεσε σήμερα Πέμπτη 14 Ιανουαρίου στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο  Θεσσαλονίκης, ήταν του καλλιτεχνικού χώρου, ωστόσο, απομακρύνθηκε μετά τη διαρροή του συγκεκριμένου βίντεο, ενώ, όπως υποστήριξε, το βίντεο ελήφθη κάτω από πίεση, είχε ζητήσει από τον τότε σύντροφό της να το διαγράψει αμέσως αλλά εκείνος το έβαλε σε κρυφά αρχεία. Η 34χρονη ισχυρίστηκε επίσης ενώπιον του δικαστηρίου ότι καταστράφηκε οικονομικά, διότι το συγκεκριμένο βίντεο φτάνει στους νέους της εργοδότες και εκείνη αναγκάζεται να προσφεύγει συνεχώς στη δικαιοσύνη.

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.